top of page
Search

Requisit indispensable

Updated: Sep 28, 2021

Nou aparcament al centre esportiu "Anyós Park".


Un nou aparcament espaiós, al complex hoteler i esportiu d’AnyósPark, que cobreix les necessitats dels seus usuaris.


L’objectiu era millorar l’aparcament i l’accessibilitat, tant per als vehicles, com per als vianants.


Aquest projecte contempla la millora del tram asfaltat des de la CS-310 fins al final del carrer privat, amb noves voravies a banda i banda amb la respectiva delimitació de seguretat i l’enllumenament públic, amb el disseny del conjunt de les voreres i de la il·luminació i amb noves zones enjardinades.


"Estructura moderna sense alterar l’estètica de llei horitzontal"

L’obra està formada per un edifici de nova construcció, que dóna enfront del camí comunal dins del recinte d’AnyósPark. Una estructura amb un total de 4 plantes, amb 1300 m2 de superfície per cadascuna i es divideixen en una planta baixa de coberta plana i 3 de soterrani.

A les tres plantes soterrànies, l’accés es fa a través d’una rampa exterior i unes escales per als vianants, que conjuntament amb l’ascensor formen el nucli de comunicació.

L’accés a la planta baixa es fa mitjançant el nucli de comunicació vertical de l’edifici i també a través d’una escala exterior, on s’ubica una gran coberta plana de trànsit per als vianants, i perimetrada al mateix temps per baranes de vidre i alumini.



La façana de l’edifici està construïda amb murs de pedra autòctona, combinats amb xapa d’acer esmaltada en gris fosc. Del mateix material està fet la barana de les escales exteriors que uneixen la planta baixa amb l’accés principal de l’aparcament, igual que els detalls d’embelliment de tota l’estructura exterior.


A l’interior de l’edifici els sostres són de formigó vist, la il·luminació és amb leds i les parets estan pintades de color blanc a la part superior, i el sòcol de color gris fosc, utilitzat també per a les senyalitzacions del terra i de les parets.

Les columnes de cada planta es pinten amb un color de referència per cadascuna. El paviment general de l’aparcament i les escales, està acabat amb pintura epoxi gris clar. Combinat amb les línies, passatges de vianants i nombre de places en color gris fosc.


"Colors vius i simbologia que donen referències al seu interior"

L’aparcament compta amb 150 places que resoldran aquesta mancança, tant per als usuaris del club, com per als clients de l’hotel.






PROJECTE: APARCAMENT "ANYÓS PARK"

ARQUITECTURA: PROJECTES 9'S

CONSTRUCTORA: CEVALLS

Recent Posts

See All
bottom of page