top of page
Search

Renovat i juvenil

Font Andorra hostel · La Massana.



A l’antic hotel Font, situat al centre de la parròquia de la Massana, al costat del telecabina d’accés del sector de Pal – Vallnord, se li va fer una reforma integral a tot l’interior, deixant la façana tal com estava a l’època, convertint-se en un hostel de 28 habitacions, quàdruples i sèxtuples compartides, i dobles privades. Tot, amb un aspecte renovat i juvenil, com els hostels urbans del nord d’Europa.



"ELS ELEMENTS DECORATIUS DE LES HABITACIONS ESTAN DIRIGITS AL TARGET DE L'HOTEL"

Aquesta reforma interior s’ha fet inspirada en la imatge dels anys 60, però amb un aire contemporani.


Combinant la fusta en tons càlids, la pedra i el metall per aconseguir un ambient industrial.


Els papers pintats recreen il·lustracions de l'època intentant crear una atmosfera de calidesa, però amb tocs frescos de color, com els vestits dels esquiadors d’aquells temps, creant contrast amb el blau i el vermell que predominen a totes les àrees.


S’ha mimat el disseny i distribució, per tal de garantir un ús confortable de l’edifici.


Amb la reforma feta a les habitacions, s’han obtingut espais més diàfans, amb pocs elements, incorporant lliteres metàl·liques i resistents.


Els lavabos estan integrats a les habitacions i amb cabines separades per aconseguir una major privadesa. Els paviments són vinílics imitant lamel·les de fusta per al seu millor manteniment.


Un hostel a peu de les pistes d’esquí i la muntanya per escapar de la rutina, on poder gaudir dels amics, la parella o la família, amb espais clars i amplis, el benestar de la zona principal o la privadesa dels dormitoris.










PROJECTE: FONT ANDORRA HOSTEL. LA MASSANA

ARQUITECTURA: PROJECTES NOUS

INTERIORISME: REQUENA Y PLAZA

CONSTRUCTORA: CEVALLS

bottom of page