top of page
Search

NOUS HABITATGES ENVOLTATS DE NATURA

PLETA DE L’ANGLEVA - SA CALMA


La Pleta de l’Angleva, ubicada a Sa Calma (Escaldes-Engordany), és una promoció immobiliària de luxe que ofereix una selecció d’habitatges exclusius, amb acabats de primera qualitat i amb un entorn 100% natural i unes vistes increïbles i sol.




Les cobertes tradicionals del

paisatge de muntanya típicament andorrà doten d’un caràcter exclusiu i diferencial al projecte. El conjunt residencial està format per 15 habitatges de luxe, amb tota mena de prestacions i comoditats.

Amb jardins i terrasses. Flexibles per a qualsevol mena de família i amb tota la seguretat i tranquil·litat.


Els habitatges són de 2, 3 i 4 habitacions amb exteriors i interiors exclusius. També amb llar de foc que separa els dos ambients, a escollir (de llenya o elèctrica).



A la zona d’habitacions hi ha un estor d’enfosquiment i un control solar. Els mobles de cuina són de la marca Leicht o similar i amb un sistema push d’obertura de calaixos. La cuina també està equipada amb electrodomèstics de la marca MIELE o similar. S’ofereix un pack de domòtica, que inclou: encès i apagat general de llums, incloent-hi simulador de presència; gestió automatitzada del terra radiant; control d’estors i alarmes tècniques que inclouen sensors d’inundació, contacte de porta principal i detector de fums; també control d’accessos amb videoporter. La calefacció és per terra radiant en totes les plantes de l’habitatge, amb instal·lació d’aerotèrmia, per ser eficientment sostenible.



LA FAÇANA PRINCIPAL ES COMPON DE GRANS SUPERFÍCIES ENVIDRIADES FORMADES PER VIDRES FIXES I MÒBILS COMBINAT AMB SUPERFÍCIE DE FUSTA DE FORMA ALTERNA A CADA PLANTA AMB L’OBJECTIU DE DOTAR D’EXCLUSIVITAT ALS HABITATGES.




43 views
bottom of page