top of page
Search

La nova llar de jubilats · Prat Gran

Reforma de la llar de jubilats · Escaldes-Engordany.



A la planta 1 es vol separar la zona d’acció social de la resta de dependències de la llar de jubilats i es vol definir una zona molt polivalent que serveixi per menjar, jugar o simplement estar-hi.


A la planta 2 es separarà la zona d’administració de la resta d’espais específics pels usuaris de la llar de jubilats i es crearà una sala polivalent específica per a determinats usos.


A la planta 3 es crearà un espai específic com a zona d’estada per realitzar-hi activitats com ara descansar, llegir, parlar etc...


També es realitzarà un tractament verd de tota la zona exterior: arbres i gespa i l'adequació de la zona exterior de terrassa per a usos diversos.





115 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page