top of page
Search

De l'antic hotel reata al nou laboratori

Updated: Sep 16, 2021

Rehabilitació laboratori G2C Orthodontics - Santa Coloma.



" Les instal·lacions han sigut dimensionades i construïdes, per fer de l’edifici una construcció sostenible"

Una reforma on el nou edifici s’ha alineat amb les noves ordenances comunals.


A partir d’aquí, ha començat un canvi sencer de tot l’interior de l’edifici, amb noves divisions d’espais, a més de l’afegit d’una nova planta.


Totes les instal·lacions han sigut dimensionades i construïdes, per fer de l’edifici una construcció sostenible i amb la màxima eficiència energètica, tant en la façana (amb el sistema d'aïllament tèrmic de façana, SATE), com en els tancaments exteriors amb una transmitància tèrmica de 0,9 Wm2/K.



El nou edifici compta amb una sala on el Dr. Valero fa formacions i seminaris per a professionals, sobre temes com la metodologia de comunicació amb el pacient (ja sigui amb nens o amb adults), o d’altres per a la correcta utilització de la maquinària.



Els acabats s’han realitzat amb nous materials, tant eficientment al desgast i durabilitat, com eficientment energètics.


A més, tots els sistemes d’aigua calenta sanitària (ACS) i calefacció, compten amb Aerotermia d’alta eficiència.


Els banys, amb un interior sobri, amb els taulells de granit, i les rajoles i els paviments de gres de color gris neutre.


Aquest laboratori està regentat pel Dr. Stèphan Valero, especialista en ortodòncia maxil·lofacial amb 35 anys d’experiència.


Fa sis anys que es va traslladar al país, dels quals cinc, va estar a Sant Julià de Lòria, i recentment va canviar el seu laboratori a Santa Coloma.


Una nova estructura que vesteix i dóna lloc a un nou projecte diferent e innovador, amb peces originals de l’especialista, com el seu sistema original CG2: un nou concepte en ortodòncia maxil·lofacial.


En aquest cas per considerar un dels seus temes més defensats que és mantenir els queixals dels pacients més joves al seu lloc i evitar les extraccions innecessàries.








PROJECTE: NOVA SEU DEL LABORATORI G2C ORTHODONTICS · SANTA COLOMA

CONSTRUCTORA: SIDECO



5 views
bottom of page