top of page
Search

Tres estudi

Updated: Sep 28, 2021

Showroom.



Us convidem a visitar l’ampliació del nostre Showroom, amb la incorporació de noves marques en exclusiva, afegint-les a les que ja teníem, en un context exclusiu d’avantguarda i disseny, on trobaràs les darreres tendències en interiorisme, disseny i estil de vida.


Des de l’any 1999, Tres Estudi es dedica a aportar solucions per a arquitectes, interioristes i particulars.


Pensant en els professionals, hem creat un espai equipat, on podran estar amb els seus clients en la més estricta privacitat.


Després de sis mesos d’obres, cuidant tots els detalls per crear un ambient agradable i confortable, l’equip de Tres Estudi vol agrair a tots els col·laboradors que han participat en aquest projecte, i molt especialment a la Laura Vallribera, del despatx d’arquitectura Enric Dilmé.


CARRÉ

Hem signat un acord de col·laboració amb la firma CARRÉ, un referent en la fabricació d’equipaments de fusta per a habitatges, hotels i oficines, amb més de mig segle de trajectòria, amb grans realitzacions en els sectors de l’interiorisme, l’arquitectura i la construcció que avalen una alta qualitat de producte i una alta contrastada fiabilitat de servei.


Al nostre nou Showroom trobareu una àmplia exposició dels seus productes, portes, armaris i molt en especial equipaments per als interiors dels vostres armaris.


La cura pel detall i l’esperit artesanal, són els diferencials que fan de CARRÉ un aliat eficaç en tots els projectes que requereixen qualitat i capacitat a parts iguals.



INSOLIT

Les diverses lluminàries de la marca Insolit, reflecteixen la fusió entre un disseny contemporani, una elegància decorativa i un esperit jove, tres parts fonamentals que permeten dissenyar sense límits un producte insòlit i reconeixible com a únic.



MYYOUR

El disseny i les tecnologies marquen la diferència en els productes de la marca Myyour.


L’estètica és bellesa.


L’experiència visual dels productes: il·luminació i mobiliari, tant d’interior com d’exterior, sempre ajuden a crear un entorn acollidor.


El material que s’il·lumina està creat amb polietilè, que s’ha desenvolupat a través d’un treball d’investigació.



LUALDI

Disseny de portes amb un gran caràcter. La bellesa formal treballa en sinergia amb un disseny avançat i amb el refinament de materials i acabats, per donar vida a un sistema dinàmic i versàtil. Qualitat del producte i excel·lència.



ERNESTOMEDA

Cuines dissenyades cuidant fins al més mínim detall perquè encaixi perfectament amb l’entorn. Una cuina única, en harmonia amb l’espai i el temps.



MIDI

Els armaris MIDI, són estructures, formes i colors amb ànima, amb valors, i que s’adapten als teus gustos, desitjos i idees.


I els vestidors, són micro mons d’ordre i encaix que, adaptant-se a qualsevol espai, convertiran el teu somni en realitat.



OIKOS

Creació de portes anti intrusió que els assegura l’habilitat per realitzar projectes personalitzats, exclusius i ambiciosos, de disseny únic. Amb les portes de seguretat Oikos, la seguretat i el rendiment s’uneixen al disseny d’alta gamma i a la personalització.



LISTONE GIORDANO

Sinònim d’excel·lència en la realització de paviments de fusta de qualitat i amb una forta identitat fixada en la sostenibilitat. La recerca de la perfecció, un producte inimitable, dedicat a tots aquells que estimen la qualitat de vida i busquen a casa seva un espai personal de benestar.









28 views

Recent Posts

See All
bottom of page