top of page
Search

La cuina, espai vital

Updated: Mar 18

ESPAI BULTHAUP GRAU ROIG



En el món d’avui, on tot és fugaç, el temps és riquesa. Un temps no hipotecat per la pressa, que possibilita la calma i el gaudi, contemplant els pics nevats, una nit amb estels o, asseguts a taula, i lliurar-nos a combinacions de sensacions tant exquisides com sorprenents.



Grandvalira i bulthaup aspiren amb la seva aliança a fer tot això possible partint d’una filosofia comuna — la passió per l’excel·lència; una experiència aconseguida a través de la qualitat, la sostenibilitat i la innovació. L’excel·lència es produeix quan la grandesa i l’íntim es donen la mà.


Grandvalira estrena aquesta temporada el nou 'restaurant bulthaup' al sector Grau Roig, un espai en formade tub de vidre i capacitat pera 14 persones que ofereix una experiència on la gastronomia i el disseny d'interiors es donen la mà, a través de dinars sense reserva durant el dia i sopars exclusius amb reserva prèvia durant la nit.


La prestigiosa marca alemanya de mobiliari de cuines bulthaup ha equipat aquest restaurant, realment sorprenent, ubicat a l'arribada del telecadira Coma Blanca, i que ofereix un tipus de cuina premium amb productes de proximitat i seleccions gourmet internacionals.

Ostres, bacallà marinat, micuit de foie gras, pernil de gla ibèric, formatges, filet de vaca frisona, llom baix de Black Anguso llom alt de wagyu del Japó, són algunes de les referències de la seva oferta gastronòmica premium, en un entorn privilegiat al bell mig del circ d'Envalira.



bulthaup ha creat un espai, en una localització emblemàtica, per a satisfer els sentits. Una posada en escena de materials, una combinació d’enginyeriai disseny per a una gran experiència per a les persones.







El nou espai gastronòmic es troba al cor de Grau Roig, al peu del pic Blanc, a l'arribada del telecadira de Coma Blanca.






Un ambient íntim i acollidor, carregat de confort visual, ideal per a les pauses d’esquiadors i visitants durant el dia i sopars sota els estels al vespre, on bulthaup coma amfitrió, posa el millor escenari per a les trobades més preuades.


Les cuines i els espais vitals bulthaup són llocs de trobada, reunió i comunicació.

Llocs on les persones poden desplegar la seva creativitat i experimentar creant amb les pròpies mans.



Al centre de totes les reflexions per desenvolupar aquests espais, hi ha l'ésser humà amb les seves necessitats i costums.

Així és com pensen i actuen a bulthaup.



El nou 'restaurant bulthaup' de Grau Roig, és un espai amb forma de tub de vidre i capacitat per a 14 persones que ofereix una experiència durant el dia i sopars exclusius amb reserva prèvia durant la nit, on l'esquí, l'alta gastronomia i el bon disseny hereu de la Bauhaus es fusionen.


Diàriament, a bulthaup es pregunten si la forma com entenen la cuina respon adequadament als desitjos i exigències de la gent.

Fabriquen els seus productes amb un gran amor pel detall i passió pels materials.

Creen sistemes de cuines i espais vitals que

enriqueixen la vida.

Una nova experiència a Grau Roig, una proposta avantguardista en un entorn privilegiat.



PROMOTOR: SAETDE

INTERIORISME I MOBILIARI DE CUINA : BULTHAUP

CONSTRUCTORA: TUBBO


50 views

Recent Posts

See All
bottom of page