top of page
Search

TOT EL QUE NECESSITES PEL TEU PROJECTE

INT CERAMICAS SHOWROOM



Int Ceramicas és un innovador showroom amb botiga, on els clients poden crear el seu propi projecte amb detall, a una escala més treballada, provant diferents combinacions del materials. Aquest espai especialitzat es centra en els paviments i revestiments ceràmics, oferint una àmplia gamma de productes, fins a complements com aixetes i plats de dutxa, així com accesoris per a la col·locació de plaques de guix laminat.



En aquest últim any, s’ha ampliat l’oferta de productes per proporcionar un servei complet i poder adquirir tot el set necessari per a dur a terme el projecte. Amb els productes disponibles en estoc, no hi ha cap problema si els clients es volen endur el material al moment per si tenen pressa per a completar l’obra. Aquest és un dels avantatges clau i un punt fort per la rapidesa del servei. En alguns casos, pot haver-hi algun producte més específic o de mides concretes que necessiti ser sol·licitat, de tota manera el temps d’espera per a la recepció del material necessari és només de 10 a 15 dies, la qual cosa facilita la gestió dels recursos i la planificació.




Tot el necessari per al bany, des de banyeres i sanitaris fins a mobles de bany i aixetes.



Ens encarreguem del subministrament del material, però no realitzem la col·locació. Disposem de diversos productes com revestiments, mosaics de gresite, pedra natural per a interiors i exteriors, aïllants i aïllants acústics, impermeabilitzacions, sistemes de terra radiant elèctric i d’aigua. Oferim tots els complements essencials per a la instal·lació correcta dels materials que venem, assegurant una oferta completa i de qualitat per a les necessitats dels nostres clients.



A l’exposició, oferim una extensa i variada gamma de materials que es troben disponibles en estoc que podeu adquirir immediatament.



La ceràmica ocupa una posició destacada com a punt fort, oferim una àmplia selecció de marques que permet, als clients, triar entre diferents qualitats i preus, assegurant que hi hagi opcions per a tots els gustos i pressupostos. S’han creat diverses combinacions d’ambients per permetre als clients visualitzar de manera concreta i inspiradora el resultat fina. Dins de l’oferta en mosaics de gresite, treballem amb la col·lecció de “vidrepur”, també cal destacar la marca “Supercerámica”, com una opció particularment atractiva per als clients que busquen una combinació de bon preu, qualitat i disseny excepcional.



Col·laborem amb marques de renom al mercat com “Roca- Tiles” amb les noves ceràmiques sostenibles i innovadores i amb “cerámica Mayor” amb una gran varietat de gres porcellànic d’exterior. També disposem d’una àmplia gamma de productes de placo i pladur per a la realització d’envans i altres projectes amb la marca de confiança “Saint Gobain”. Pel que fa a morters i coles, treballem amb “Gecol” i “Weber”. Pel subministrament de terra radiant tenim la marca “Warmup” que ofereix solucions sostenibles per calefactar la llar.



Al Showrom trobareu una àrea de paviments i revestiments ceràmics destinats a l’arquitectura, construcció i interiorisme de la prestigiosa marca “Roca”, referent en la creació d’espais innovadors i estèticament impactants.



Cerámica Mayor, un dels proveïdors de Gres Procellànic per a terrasses i piscines de IntCeramicas, proporciona precioses col·leccions en colors únics i garantia de màxima durabilitat.


Destaquem un espai dedicat als revestiments i parquets, amb

una àmplia varietat d’opcions per satisfer totes les preferències estètiques i funcionals. Subministrem el sistema “Mustang” d’ “Arttros”, una referència pels instal·ladors que proporciona un anivellament eficient de les ceràmiques durant la instal·lació, assegurant un acabat precís i de qualitat. Assegurem als clients l’accés a solucions innovadores i de confiança que compleixin les seves expectatives i necessitats específiques. La recerca constant de les últimes tendències en materials de construcció ens converteixen un referent en el món de la construcció i renovació.



Hi ha un espai amb aixetes i tots els estris i materials necessaris per a la col·locació i muntatge.


La ceràmica ocupa una posició destacada com a punt fort de l'oferta del Showroom


La botiga destaca per oferir una àmplia gamma de paviments i revestiments de primera qualitat, proporcionant opcions que s’ajusten a les preferències dels clients en termes de color, mida i preu.


Interacció, competitivitat en preus, servei de qualitat i rapidesa


A Andorra, som únics amb la capacitat de cobrir les tres vessants essencials: competitivitat en preus, servei ràpid i excel·lent qualitat; a part d’oferir al moment tots els materials exposats.

Aquest equilibri ens distingeix de la competència, oferint una les tres vessants essencials:oferta única als clients.

Continuarem treballant per mantenir l’excel·lència en aquests tres aspectes clau.

Recent Posts

See All
bottom of page