top of page
Search

TERCER ANIVERSARI amb xifres rècord

FESTA 3R ANIVERSARI D’ABAST



El passat 17 de maig va tenir lloc al Casino UNNIC, la celebració del 3er aniversari del despatx professional ABAST. 150 convidats entre els que es trobaven clients i col·laboradors, van poder compartir una estona de networking en un ambient distès i amb la presència de destacats emprenedors i empresaris del país i amb la participació de diversos patrocinadors nacionals entre els quals es trobaven Andbank, LitLab Games, Perfumeries Júlia, Andorra Sotheby’s, La Borda del Pi, UNNIC i Thinking Luxury.


Durant l’esdeveniment, Marc Urgell, Soci- Director d’Abast va posar en valor els tres primers anys de vida de la firma i va presentar els resultats de 2022, una xifra de negoci que supera els 2 milions d’euros en el segon exercici. Urgell va aprofitar per agrair la confiança per part dels clients dipositada en el projecte des del primer moment, ja que com ell va relatar en el seu parlament: “aquesta ha estat essencial per al creixement exponencial que hem tingut a posteriori”. També va remarcar que “Estem aconseguint magnífics resultats en la vessant quantitativa i qualitativa. Assessorem projectes estratègics en diverses àrees i ens hem consolidat com un dels despatxos de referència en les nostres especialitats.”


















Per a qui no conegui el despatx professional Abast, aquest és un grup empresarial conformat per diferents empreses, i que ofereix als seus clients un assessorament integral en l’àmbit empresarial i del dret dels negocis. Compta amb un equip, altament especialitzat i amb àmplia experiència nacional i internacional que permet oferir un assessorament de primer nivell i integral per a satisfer les seves necessitats específiques.

Aconsegueix combinar l’experiència en el dret local amb els estàndards de qualitat de despatxos internacionals. Per aquesta raó, despatxos internacionals sense presència al Principat consideren Abast com un coÐlaborador estratègic per a garantir el millor servei als seus clients amb interessos a Andorra. També cal destacar que la firma participa de manera activa en iniciatives socials amb la celebració d’esdeveniments solidaris com “Innovació com a motor de la solidaritat” Una acció que va recaptar 4.820 euros que van ser donats íntegrament a la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (FPSNM). Dita xifra va ser destinada a la compra de la primera impressora 3D que ha permès donar assistència als més de 600 usuaris amb diversitat funcional.





9 views

Recent Posts

See All
bottom of page