top of page
Search

Solucions d'accessibilitat

Updated: Sep 28, 2021

Noves oficines KONE Andorra.



La reforma de les noves oficines de Kone, ubicades a la CG-1 a la sortida d'Encamp en direcció a Canillo, ha mantingut la seva façana original de pedra, fent d’una nau industrial tradicional, un nou local modern i coetani.

Una ubicació molt pràctica per tècnics i comercials, amb accés a qualsevol punt del país, sense allunyar-se massa de la capital ni del Pas de la Casa.


L’objectiu del projecte va ser la rehabilitació de l’interior, assolint un espai diàfan que donés com a resultat un lloc de treball, en el que, qualsevol treballador de l’empresa, ja sigui de Kone Andorra o d’altres filials arreu del món, pugui accedir i disposar del seu indret de manera fàcil i còmoda.


"Punts de treball dinàmics sense necessitat de ser fixes"

Tant per a les oficines com per a les sales de reunions, el vidre ha estat un element important en la reforma, per donar una sensació de major amplitud, combinat amb el terra de parquet i els colors corporatius.

El color blanc de parets, sostres, mobiliari i il·luminació de leds, i el blau en retolació i vidres a l’exterior i cadires a l’interior.


L’altre espai gran de la nau s’ha dedicat al magatzem i recepció de mercaderies, degut al volum del gènere, amb un terra més tècnic i resistent, per a l’ús de la maquinària.






PROJECTE: NOVES OFICINES KONE ANDORRA

CONSTRUCTORA: CONSTRUCCIONS LLESUI

コメント


bottom of page