top of page
Search

Nova infraestructura

Nous vestidors del centre d'entrenament de la FAF · Santa Coloma.Al 2015 es va construir a Santa Coloma el Centre d’Entrenament FAF (Federació Andorrana de Futbol), dos camps de futbol de dimensions diferents.


Aquests camps ja comptaven amb vestidors, però degut a l’important volum d’equips que passen pels camps de Borda Mateu, aquest 2021 s’han hagut d’edificar uns de nous.


Per executar aquesta infraestructura, s’ha seguit principalment un criteri funcional i d’optimització de recursos.


L’edificació està construïda amb estructura de formigó armat i blocs de formigó.


La façana està revestida amb planxa miniona lacada, i panell sandvitx arquitectònic Nilho Pur.


Consta d’un passadís cobert que articula dos volums amb coberta inclinada, el volum mes gran conté els vestidors dels jugadors i la sala tècnica; el més petit, els vestidors dels arbitres, un petit magatzem i un gimnàs.


S’han construït 4 vestidors per a jugadors. La distribució interior consta de zona de lavabo que es troba al costat dels accessos, la zona de canvi de roba a continuació, i en la part mes allunyada de l’entrada, estan les dutxes.


Els vestidors dels arbitres son individuals i s’han independitzat de la circulació de la zona de jugadors.


Aprofitant la zona sud i mes lluminosa de l’edifici, s’ha construït un gimnàs amb vistes als camps de futbol.


Aprofitant la zona sud i mes lluminosa de l’edifici, s’ha construït un gimnàs amb vistes als camps de futbol Pel que fa als materials d’interior, continuen amb la línia funcional de la resta de l’edifici, amb sostres vistos de panell sandvitx, parets i paviments enrajolats, i divisions dels serveis higiènics realitzades amb panells fenòlics.


El sistema d’aigua calenta i calefacció es porta a terme amb gas propà. A nivell de seguretat, s’han posat càmeres de vigilància en tot el recinte.PROJECTE: NOUS VESTIDORS DEL CENTRE D’ENTRENAMENT DE LA FAF SANTA COLOMA

ARQUITECTURA: PERE ESPUGA / ENGITEC

CONSTRUCTORA: CONSTRUCCIONS ROCA


Recent Posts

See All

Comments


bottom of page