top of page
Search

M4 disseny by cubiñá

Nou showroom.Neix a la capital del país M4 disseny by Cubiñá, un projecte que ens apropa les millors marques de mobiliari, cuines, iŀluminació i complements.


200 m² d’exposició, on la qualitat dels materials i les peces dels dissenyadors més reconeguts a nivell mundial, es respiren a tot arreu.


Al carrer Prat de la Creu es va celebrar l’inici d’un projecte fet amb molta cura i esforç.


A la inauguració es van acostar una vuitantena de persones per acompanyar i donar suport a l’equip. Entre els assistents es trobaven personalitats del món de l’interiorisme, arquitectura, construcció i amics de la marca.


M4 Disseny compta amb el suport d’una de les cases de mobiliari de més prestigi de Barcelona, Cubiñá.


El seu principal objectiu és donar un servei càlid, proper i amb l’assessorament dels nostres experts.


Dins dels seus serveis volen destacar: el servei postvenda, el mobiliari a mida i l’assessorament.Tant professionals del sector, com particulars, podreu trobar al showroom solucions a les seves necessitats.


Hem obert un espai on tothom pugui trobar solucions de qualitat per als seus espais. A més, poder oferir en exclusiva, cuines d’una firma italiana del nivell d’Arclinea, ens omple d’orgull.


Al showroom podeu trobar exposades dues cuines de disseny, amb l’estil industrial que caracteritza la marca.


“SENTIM QUE COMENCEM AQUEST REPTE AMB EL PEU DRET, ESTEM MOLT AGRAÏTS PER TOTS ELS BONS DESITJOS QUE HEM REBUT”

També comptem amb sales d’estar, menjadors i un dormitori, de marques com Flexform, Lema, Potocco, Désirée i moltes més.


El nostre equip està format per diferents professionals experimentats del sector, que t’acompanyaran des de l’esborrany fins al muntatge final del teu projecte.


Un punt d’interès nou per als amants del disseny.
74 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page