top of page
Search

LLARGA VIDA AL SOUL I AL FUNK: SOULSTORM



Soulstorm és una banda de versions que reinterpreta en clau desenfadada grans clàssics del rock, el funk i el pop des dels anys 80 fins a l’actualitat. El conjunt està integrat per sis músics d’àmplia trajectòria i formació. “Fer ballar el públic i passar-ho bé” són els propòsits que es marquen pels seus concerts. El grup ha participat en múltiples esdeveniments musicals, festes majors i festes privades arreu del país i

fora d’aquest.



ENTREVISTA AL GRUP SOULSTORM BAND


Quan va començar soulstorm la seva carrera musical?

Soulstorm band va néixer l’any 2021, amb la intenció de generar una proposta musical atractiva, divertida i diferent, integrat amb un espectacle adaptat a tot el públic i a diferents tipus de demandes, des de festes majors fins a esdeveniments privats com casaments, festes d’empresa, entre altres. Alguns integrants de la banda ens coneixem des de fa molts anys ja sigui des de la nostra formació musical o coincidint en grups musicals anteriors.


Quin balanç feu d'aquest temps al damunt dels escenaris?

El balanç és molt positiu i estem realment molt sorpresos per l’acceptació i l’estima per part del públic.


És difícil dedicar-se professionalment a la música a Andorra?

És difícil viure únicament i exclusivament de la música. Tots tenim altres feines a part de Soulstorm, cosa que fa que encara sigui més gran i premiat l’esforç dedicat a la banda per poder compaginar tots els compromisos que tenim a part del grup.


Quins han estat els esdeveniments musicals més importants en els quals heu participat a Andorra?

El grup ha participat en múltiples esdeveniments musicals: Andorra Taste, Hard Rock cafè Andorra, Harley Davidson Andorra, Creu Roja Andorrana, The Embassy i diverses festes majors com les d’Escaldes-Engordany, Encamp, L’Aldosa i Santa Coloma.


I fora del Principat?

Fora del país, hem actuat en diverses festes majors com la de Lles de Cerdanya, Martinet de Cerdanya, Estana, Pi (Bellver de Cerdanya), Tuixent entre altres festes diverses de diferents municipis catalans.


Quines són les versions que més us demana interpretar el públic?

Totes aquelles cançons que els facin ballar, cantar i divertir-se.


Com veieu el panorama musical a Andorra en l’actualitat?

En l’actualitat hi ha molts grups i músics andorrans excel·lents, esperant a donar a conèixer la seva proposta musical. Per això, considerem que seria important des de les institucions donar més suport als grups del país.


Com a veu principal del grup què és el que més t’agrada de la teva professió?

L’adrenalina abans de sortir a l’escenari. L’emoció que se sent amb cada aplaudiment, somriure o llàgrima de la gent que ens escolta i ens acompanya en cada xou. La nostra passió es deu a tota la gent que ens segueix i ens dona suport, i estem molt agraïts de poder compartir això que tant estimem amb el nostre públic.


Quins plans de futur teniu per a la banda?

Actualment, estem treballant en el full de ruta de la temporada d’estiu vinent, ja que tenim programats concerts en diferents municipis catalans.





26 views

Recent Posts

See All
bottom of page