top of page
Search

Impermat showroom

Updated: Sep 16, 2021

Avinguda de les escoles d'Escaldes Engordany



Impermat ha obert un Showroom a l’Avinguda de les Escoles d’Escaldes-Engordany.


Un showroom que permet visualitzar qualsevol idea de projecte, i dóna resposta a les necessitats dels clients en qualsevol moment, a més de tenir un despatx a la teva disposició.


Amb la seva disponibilitat les 24 hores, mitjançant una app de mòbil, que IMPERMAT facilitarà als arquitectes, decoradors, interioristes i/o constructors…, perquè puguin tenir accés quan convingui.


Aquest Showroom esdevé un diferencial bàsic d’empresa, fins al punt de ser l’ùnic del sector al Principat que gaudeix d’un marge de disponibilitat 24 hores, 7 dies a la setmana.


Els professionals, poden accedir a qualsevol hora que necessitin per veure i tocar les mostres de paviments, taulells de cuina i panells.


Dins dels seus catàlegs exposats, caldria destacar el de Coverlam o pell de ceràmica; impressionants bases de gres porcellànic laminat i rectificat, que destaquen per la magnitud dels seus formats i la lleugeresa de les seves peces, amb un gruix de 3,5 i 5,6 mm i una llargada de 1’20 m, fins a 3 m, per decorar tot tipus de superfícies.


Coverlam és el material idoni per revestir aquells elements de mobiliari o superfícies que plantegin acabats exigents, és capaç d'oferir il·limitades aplicacions gràcies a les propietats mecàniques i estètiques, pròpies del gres porcellànic, donant com a resultat propostes que destaquen per la seva versatilitat, temporalitat i innovació, proposant solucions estètiques i tècniques per al recobriment de qualsevol superfície.



38 views

Recent Posts

See All
bottom of page