top of page
Search

Experimentar els materials

SHOWROOM BELLACER · SANTA COLOMA


Al Showroom “Àrea Idea” de Bellacer s’exhibeixen una àmplia gamma de productes i materials. Amb l'objectiu de proporcionar una doble funcionalitat, oferir tant una botiga espaiosa per als clients com un lloc de treball per als professionals com arquitectes, enginyers, dissenyadors, instal·ladors i constructors.




Amb una gran varietat d’opcions de les millors marques del mercat, els professionals poden assessorar els clients de manera més còmoda i pràctica. Es tracta que els clients, qui seran els usuaris finals dels productes, puguin experimentar els materials i visualitzar com els utilitzaran a casa seva i com els integraran als seus espais.




A la secció dels banys, descobrim dutxes amb dissenys ceràmics únics, banyeres d’hidromassatge i un espai dedicat amb un singular bany, amb els accessoris més sofisticats i els revestiments més avantguardistes.


Diferents accessoris, com el mirall de “Duravit”, antibaf i que ens permet graduar la intensitat de la llum.


Hi ha una zona destinada a una extensa exposició de revestiments ceràmics i de fusta.


El local ha estat totalment pensat per adaptar-se a la seva funció, amb l'objectiu específic de ser un espai expositiu. S'han construït mitges parets per mostrar la varietat de materials disponibles. L'exposició està dividida en diferents àrees temàtiques, com ara la de les cuines OB, que ofereixen diverses solucions; la dels banys amb diferents ambientacions, i un espai dedicat per explorar una àmplia gamma de mostres de revestiments ceràmics i de laminats. La disposició del Showrrom té com a finalitat proporcionar una experiència pràctica i visual, ajudant a imaginar com els materials poden transformar i millorar els espais.




Amb una àrea àmplia i acollidora, el local es presenta com a escenari per explorar una exposició detallada de materials i productes.

BELLACER SHOWROOM ESPAI IDEA

AV. D’ENCLAR, 54-58 SANTA COLOMA (PRINCIPAT D’ANDORRA)

TEL. +376 72 02 00

3 views

Recent Posts

See All
bottom of page