top of page
Search

CALIU, CONFORT,BELLESA I NOBLESA

OFICINES NEVASA ILLA CARLEMANY · ESCALDES-ENGORDANY




... EL CONFORT ACÚSTIC ENS RECRODA AQUESTA MENA DE SILENCI, DE SOROLL OFEGAT QUE FA LA NEU QUAN CAU.

Per a dissenyar un projecte per a un client tan especial com és Grandvalira Resorts Andorra, vam haver d’estudiar i definir què significa pels clients, a nivell de sensacions.


Amb aquest estudi vam arribar a definir Grandvalira Resorts Andorra com a percepcions i sensacions de: muntanya, aire pur, neu fresca, aigua, gel, fred/calor, terra, jardí, arbres i bellesa natural. Tot en un entorn únic, situat al cor dels Pirineus. Un altre punt important va

ser entendre el que representa i aporta Grandvalira Resorts Andorra per a l’usuari, com : esquí de fons, esquí de muntanya, bici, golf, restauració des del snack fins al gourmet i l'oci nocturn. Va ser un punt clau fer que les noves oficines transmetessin aquests conceptes i sensacions, de riquesa naturalesa, d’activitats esportives múltiples i d’oci. Amb la implementació de la marca i mitjançant els materials, vam buscar transmetre i sentir totes aquestes experiències úniques.


Tots els elements del projecte: vidre, fusta, cromatisme, tèxtil, elements decoratius,... evoquen elements naturals del món de la neu i la muntanya.



Però també ens semblava molt important també integrar el benestar dels treballadors, queda comprovat que per a una bona optimització i motivació del treballador, és molt important plasmar la seva identificació amb l'empresa amb la finalitat de millorar la productivitat i la relació amb el client. Per això vam trobar interessant la idea de personalitzar la implementació de la marca segons els llocs del treball, és a dir, aportar a cada espai una imatge corresponent a la seva activitat.



Amb els materials que vam escollir utilitzar buscàvem plasmar aquestes sensacions que trobem a Grandvalira Resorts Andorra. Amb la fusta aconseguim Qualitat i Calidesa, per què es tracta d'un material que ve de la naturalesa, que està present a tot arreu a la muntanya. Ens procura caliu, confort, bellesa, i noblesa. Pensem que aquest material, de color clar, ha de tenir cert protagonisme reflectint així una imatge de molta qualitat, com els atributs de la marca. Amb el vidre, aportem transparència i lluminositat, per què volem mantenir l'esperit de transparència i amplitud. A més que ens permet mantenir una certa lluminositat exterior cap als espais diàfans.




Amb la moqueta, aportem serenitat, per què ens recorda la sensació quan trepitgem la neu o la gespa. A més de la sensació de confort, també ens aporta insonorització.




Entenem que és molt rellevant l'ús de moqueta en certs espais, ja que dona una imatge de molta qualitat, trobem que és també una molt bona manera de reflectir l'alta gamma dels serveis que ofereix Grandvalira Resorts.


Serenitat: Amb els panells acústics trobem confort acústic, perquè aquest ens recorda aquesta mena de silenci, de soroll ofegat quan cau la neu. Pensem que és molt important l’ús de panells acústics, pel benestar dels usuaris i per raons de confort acústic, ja sigui en espais oberts i multipersonals, en sales de reunions o en despatxos per insonoritzar.




Projecte: Oficines Nevasa Illa Carlemany - Escaldes-Engordany

Promotor: Grandvalira Resorts

Arquitectura: Ecodisseny · Gonalo Dávila

Interiorisme: Ecodisseny Gonzalo Dávila / Sarah Sigaudes

bottom of page