top of page
Search

Amor per la música

CENTRE UNNIC ANDORRA · MUSIC BAR



El centre d’oci integral UNNIC presenta una oferta lúdica farcida d’actuacions musicals. Des de que fou inaugurat, les actuacions s’han succeït als diferents espais del centre. Al Music Bari al ShowDinner, el funky, el jazz, el soul, la rumba catalana, la música electrònica, el rock and roll, ... han protagonitzat l’oferta. UNNIC aposta també pel talent local, que ha esdevingut un dels protagonistes habituals de la programació musical i d’espectacles del noucentre d’oci integral. Us mostrem una sèrie d’artistes nacionals i internacionals que han actuat i actuaran properament.


Ismael González

Pop, rock, flamenc | ESPANYA

Ismael González, s’ha forjat una carrera musical des de zero, a força de dur treball i il·lusió, aconseguint fer-se un lloc en l’actual panorama espanyol. Col·labora a Radiolé cada setmana al programa Café Olé. Ha participat en diferents projectes tals com a musicals, certàmens i diversos programes televisius entre ells Objetivo Karaoke, Operación Triunfo, Factor X, Tu si que vales i Tu si que si. Va començar el seu camí discogràfic amb Ahora Soy el 2015 i el 2018 presenta Resiliencia, sota el segell Manuela Records entrant amb el seu primer single Capitán a les llistes de ràdio espanyoles. El 2019 aconsegueix tancar una exitosa gira Resiliencia Tour, mentre prepara el seu proper àlbum, el primer single del qual serà Me niego a olvidar.


INDEE

Hip-hop, Afrobeat | BRASIL

Cantant, rapera i ballarina versàtil amb un estil únic que barreja hip-hop, afrobeats ritmes llatins. Impacta el públic amb la seva explosiva posada en escena, energia i els seus balls hipnotitzants. Ha participat en festivals de tot el món, alguns de tan llegendaris com l’afamat Glastonbury Festival (UK) i el Trinity Hip Hop festival (NYC). Té a l’esquena diversos treballs, editats (Gloria 2022, Indeecios, 2011, Nomada 2015) i múltiples col·laboracions, a més d’una gran trajectòria com a ballarina i coreògrafa. El seu últim disc “Gloria” va ser llançat pel segell brasiler Laboratori Fantasma al juliol de 2020, compta amb col·laboracions internacionals d’artistes com la rapera Brasilera Drik Barbosa o el francès FeFe (Saiam Supa Crew).


LADIS B

Cantautor, folk | ANDORRA

Ladis B, atret per múltiples influències. musicals tant del panorama cultural anglosaxó com llatí, va començar a estudiar guitarra a l’edat de 13 anys. Als 17 anys va fundar el grup “Old School”, formació amb la qual va compartir gairebé vuit anys d’actuacions. Paral·lelament, componia i enregistrava els seus temes propis amb trets característics del folk, del blues i de l’indie-pop. Va ser l’any 2021 quan va decidir emprendre un projecte en solitari amb la publicació d’una sèrie cançons escrites per ell que promociona a

plataformes com Spotify, YouTube i a les xarxes socials.


KIC BARROC

Jazz | ANDORRA

Kic Barroc, grau superior en piano jazz al Taller de Músics, i especialitzat en informàtica musical i arranjaments per a Big Band, és un notable pianista andorrà, malgrat la seva joventut. Implicat en projectes com a músic en directe a Barcelona (Fuerza4 -quartet resident al Jazzsí Club-, Less Hard Kick -quartet resident al Flappers Jazz ClubMasnou-, entre d'altres). Recentment ha publicat MonNom, que és un conjunt de composicions pròpies que cerca de posar en valor el jazz andorrà i els músics locals. Tot plegat, amb la col·laboració d’un saxofonista de primera línia, Baptiste Herbin. També col·labora amb l’ONCA. Al Red Bar, el pianista en format duet i acompanyat d’una vocalista, ofereix un set de estàndards de jazz i cançó americana.


TERESINA SERRA

Pianista solista | ANDORRA

Experimentada pianista andorrana formada al Conservatori Superior de música del Liceu amb l’obtenció del Grau Superior de piano i amb l’especialització de pedagogia, ha format part de diversos projectes musicals i docents del Principat. La seva passió va néixer als 4 anys i d’aleshores ençà està in crescendo, finalitzat un màster universitari en Interpretació i Investigació musical l’any 2021 i endinsant-se dins de noves col·laboracions musicals amb intèrprets del país.



BREQUETTE

Cantautora | SUDAFRICA, ESPANYA

Brequette és una cantant, compositora i ballarina sudafricana, resident a Espanya, que va saltar a la fama el 2012 després de participar en el talent show La Voz, on va arribar a les semifinals. El 2014 va ser candidata a representar Espanya al Festival d’Eurovisió amb la cançó «Més (Run)», que va classificar-se al número 8. El 2016 compleix el seu somni de participar a Eurovisió i el 2018, Brequette llança el seu senzill Up To You, entre els més venuts d’iTunes. El 2021 participa al programa de Telecinco Top Star ¿Cuánto vale tu voz? en el que va quedar com a guanyadora.


























47 views

Recent Posts

See All
bottom of page