top of page
Search

TRADICIONAL I INNOVADOR

GASTRO-BAR RESTAURANT LOUNGE IZAI ANDORRA LA VELLA





Al restaurant Izai, la borda tradicional andorrana, es reinventa. Trobaràs, en un ambient rústic i contemporani, una gran selecció de tapes, arrossos, vins, còctels i cerveses. I els millors mariscs i carns, que trobaràs al Principat. El local gastronòmic es troba al centre històric d’Andorra la Vella.




Us presentem un projecte d'interiorisme, on s'ha convertit una borda típica de l'arquitectura tradicional del país, en un gastro-bar amb materials i elements contemporanis, barrejant estils i materials i creant contrast.




LES SEPARACIONS DE VIDRE INTERIORS QUE HI HAVIA S’HAN REUTILITZAT PER FER LES VINOTEQUES, UN DELS ELEMENTS DISTINTIUS, REALITZADES AMB ESTANTERIES DE FERRO, IL·LUMINACIÓ LED, I PROTEGITS AMB UNA MALLA DE FERRO, COMBINANT L’ESTIL RÚSTIC AMB L’INDUSTRIAL.











La barra de la planta principal s'ha dissenyat i treballat artesanalment amb ferro, pedra i fusta de roure, perquè llueixi com a l’eix central del restaurant. En tot l' interior, s’ha restaurat i pulit la pedra amb l’acompanyament de fusta de roure i llums leds, que retroil·luminen el contorn de la fusta, amb una il·luminació càlida, i aportant un toc avantguardista i innovador, .






S'ascendeix a la planta superior per una escala de ferro negra minimalista. L'antiga barra d’acer s’ha pujat a la primera planta, i se li ha realitzat un tractament de ferro i fusta perquè llueixi més polida i uniforme.













Les taules són artesanals i el propietari ha estat l’encarregat de dissenyar, realitzar i tractar-les, igual que tot el mobiliari que ocupa el local gastronòmic. El projecte a la planta superior, s'ha completat amb bancs i pufs tapissats en beige i grisos marengos.

















La borda disposa d'una àmpla zona de terrassa & lounge, zona molt important del projecte, que s'ha dissenyat evocant una tradicional plaça pública en època de festa major, amb un aspecte informal, distès i original.



Tots els elements clàssics estan presents en aquest centre, per gaudir de l'experiència que ofereix el local a l'aire lliure: llums penjants, realitzades amb bombetes grogues pendulants, pèrgoles, bancs de fusta i jardineres.





La barra exterior està laminada a cinc centimetres i és de roure natural, evocant la fusta com a material simbòlic de moltes de les construccions del país, amb una forma semicircular retroil·luminada amb llum led groga. Les cistelles que penjen del sostre estan fetes a mà i incorporen bombetes led, per il·luminar les diferents zones. També hi ha focus que aporten il·luminació directa i puntual a certs ambients del restaurant.






Cal destacar que els treballadors i el propietari han creat la seva propia marca de vi, nomenada Izai, una botella única i amb un vi exquisit. A part de la gran selecció de vins que hi ha a la bodega. Un local que no deixa indiferent i que, com evoca el seu nom, Izai, neix per a l'experimentació dels sentits, amb tapes del mediterrani i el cantàbric i és escenari de grans experiències, música i diversió.



INTERIORISME: PEPE IZQUIERDO by CAVES MANACOR

CONSTRUCTORA: GRUP JOGAR

Recent Posts

See All
bottom of page