top of page
Search

Redimensionar l'Espai

Updated: Mar 18

REFORMA INTEGRAL DEL GIMNÀS, CABINES DE MASSATGES I VESTIDORS DE L'HOTEL PRINCESA PARC



L’interiorista Pep Campeny ha tornat a captivar amb el seu darrer projecte de disseny, reinventant completament l’espai Wellness de l’Hotel Princesa Parc d’Arinsal. La seva visió darrere d’aquesta transformació era optimitzar l’espai disponible i dotar-lo d’un estil CoolMountain, creant un entorn obert al públic i fàcilment accessible perquè tothom pugui gaudir de les noves instal·lacions i de la seva distribució avantguardista.





Una Nova Experiència Wellness

La recepció actua com un punt central que gestiona tant el gimnàs com les cabines de massatge i l'àrea de benestar, proporcionant una experiència integral per als clients.

El disseny interior s’ha enriquit amb elements d’estil CoolMountain. S’ha optat per un terra de parquet que aporta calidesa i durabilitat.













































La recepció és el centre neuràlgic del nou espai Wellness de l'hotel. Una il·luminació molt suau, el negre, una foto en gran format d'un cim d'Andorra a l'hivern, un taulell minimalista suaument retroil·luminat i la puresa de les línies, defineixen un interiorisme serè.


S’ha utilitzat l'OSB, una fusta compactada que abans s’utilitzava en maquinària industrial ja que és un material lleuger, flexible, resistent i reciclable, aportant un autenticitat i sostenibilitat al disseny.

L'OSB actua com a element decoratiu: l'orientació de les fibres de fusta dona un aspecte diferent del convencional, i proporciona contrast i èmfasi a l'estil minimalista del projecte.

El projecte del Pep Campeny a l’Hotel Princesa Parc no sols redefineix el concepte de

benestar i entreteniment, sinó que també crea un espai que convida a la comunitat local a formar part d’aquesta experiència única.



L’atenció als detalls i la innovació en l’ús de materials fan d’aquest projecte una obra molt destacada per la nova distribució, pels acabats, per tot el disseny d’interiors i per la direcció d'obra i l'execució dels treballs.



El públic objectiu de l'hotel ha incorporat a la seva rutina beauty el massatge com a una forma de cuidar la seva salut.



Cada vegada que un client entra en alguna de les cabines de massatges, tot el que hi troba influeix en el seu estat d'ànim. Per tant, tots els elements han de transmetre tranquil·litat i, sobretot, equilibri.



Com a resposta a la creixent demanda dels hostes, el disseny ha experimentat una renovació completa de les cabines de massatge. En total, quatre cabines individuals, dues de les quals poden convertir-se en cabines duals, totes equipades amb dutxa, s'ha creat un espai tranquil per satisfer les necessitats de relaxació dels visitants.




Una senyalística amb uns pictogrames lineals de gran format, trenquen la sobrietat creada pel negre i griso marengo del codi cromàtic del projecte.

Una combinació de materials i colors doten els vestidors d'un caràcter propi, creant contrast amb els diferents elements: les piques de Corian blanques, la fusta compactada, les taquilles, els revestiments i la il·luminació, creen una atmosfera de privacitat adequada per un espai d'aquestes característiques.

A més s'ha optimitzat la distribució, ja que l'espai requeria moltes àrees adaptades a les múltiples necessitats dels usuaris: banys, zones humides, taquilles i zona de vestidor.



S'ha dut a terme un acurat estudi lumínic a la zona dels vestidors.



La renovació ha comprès també la zona de gimnàs, amb una revisió de l'estil de l'interiorisme, on la combinació de l'OSB en el revestiment d'una de les parets, es color negre, les instal·lacions vistes, aporten un estil industrial, que amb l'acurat estudi d'il·luminació, dotant l'espai d'un aspecte càlid. No obstant, la innovació no es limita aquí. S'ha renovat la maquinària, amb elements d'última generació. Actualment, el gimnàs està obert al públic en general, i ofereix accés a tots els amants del benestar.



El negre, l'OSB, la il·luminació i els detalls i elements, fan que aquest projecte destaqui com una concepció integral en l'interiorisme.


PROJECTE: REFORMA INTEGRAL DEL GIMNÀS, CABINES DE MASSATGES I VESTIDORS DE L’HOTEL PRINCESA PARC · ARINSAL

ARQUITECTURA: LAURA SÀNCHEZ ARQUISA

INTERIORISME: PEP CAMPENY

CONSTRUCTORA: CONSTRUCCIONS CREIXENT

Recent Posts

See All
bottom of page