top of page
Search

Made in Paris · la generació de Matisse, Lagar i Foujita

Recopilació d’escoles, artistes i moviments artístics de finals del segle XIX i principis del segle XX a la nova exposició del Museu Carmen Thyssen Andorra.



El Museu Carmen Thyssen Andorra obrirà les portes aquest dijous a la nova exposició Made in Paris (la generació de Matisse, Lagar i Foujita), una mostra de quadres d’artistes en els quals es reflecteix “l’imant cultural” que va ser París, la ciutat de la llum, des de finals del segle XIX fins al primer terç del segle XX.


L’exposició recull quadres d’artistes de diferents nacionalitats i moviments artístics com el japonès Léonard Foujita, el francès Henri Matisse o els espanyols Benjamín Palencia, Baltasar Lobo o Ramón Pichot. A més, també inclou esbossos del nord-americà Henry Bacon que va fer al 1894 en una visita a Andorra, i que es poden veure gràcies a un acord del museu amb Smithsonian dels Estats Units.


La mostra es complementa amb un espai didàctic que incorpora tot tipus d’informació sobre les diferents obres i un diàleg musical creat per Josep Martínez Reinoso, violinista, musicòleg i gestor de projectes musicals. L’exposició es podrà visitar fins al gener de l'any vinent.



41 views
bottom of page