top of page
Search

LÍNEA CÀLIDA DE MUNTANYA

SERRAS ANDORRA LUXURY BOUTIQUE RESORT & SPA



L’hotel Serras Andorra Luxury Boutique Resort & SPA cultiva la puresa d’un luxe personalitzat en ple cor de la Vall d’Incles, a Soldeu. Una façana històrica, construïda de pedra i fusta, dona pas a un interior completament renovat: acollidor, contemporani i romàntic alhora. Un equilibri delicat entre calidesa, hospitalitat, gastronomia i l’art de la bona vida. L’hotel Serras obre les portes a Andorra, oferint als seus clients comoditat en un espai amb molt d’estil, un racó elegant per al gaudi i la relaxació.



LES HABITACIONS S’HAN REFORMAT AL COMPLERT. UN CONDICIONANT IMPORTANT HA ESTAT L’AÏLLAMENT ACÚSTIC. S’HA REVESTIT TOT EL PAVIMENT I TOTES LES PARETS AMB MATERIAL ACÚSTIC TECHSOUND, EL QUAL ACONSEGUEIX UN GRAU D’INSONORITAT IMPORTANT AMB LES HABITACIONS VEÏNES.


L’AÏLLAMENT ACÚSTIC DE LES FINESTRES DE LES HABITACIONS HA ESTAT UN DELS CANVIS MÉS IMPORTANTS

Comoditat, espai i estil brillen en l’escenari més íntim de tot l’hotel: les habitacions i suites. Autèntics amagatalls, elegants, espaiosos i plàcids, on hi habita el descans i des d’on s’hi pot contemplar la majestuositat de les muntanyes nevades. L’hotel ha patit una rehabilitació important i completa en tots els seus espais. Abans de fer la reforma l’hotel era de 4 estrelles i l’han transformat a 5 estrellesGL. L’hotel està configurat per a què els clients puguin gaudir d’estàncies llargues i tinguin diferents activitats i espais on poder descansar, menjar, relaxar-se en general i esquiar en la seva pista privada.





En tota la reforma s’ha jugat principalment amb materials nobles com la fusta natural i el ferro, el parquet de les zones comunes és de roure natural. En els passadissos de les habitacions s’ha instal·lat una moqueta acústica, al igual que a la sala de cinema. S’han invertit molts recursos en l’estudi d’il·luminació per crear i potenciar cada racó de l’hotel, amb aplics especials buscant un disseny diferenciador.





S’HA REFORÇAT EL PERFIL D’ALUMINI DE TOTES LES FINESTRES, PER TAL QUE EL SOROLL EXTERIOR SIGUI EL MÍNIM




>> S’HA REFORMAT TOTA LA TERRASSA AMB PARAVENTS DE VIDRE VERTICALS I MOBILIARI DE FUSTA DE PI.







QUATRE ESPAIS DEDICATS A L’HEDONISME CULINARI. AQUÍ, EL SAVOIR-FAIRE DE MARC GASCONS, XEF AMB UNA ESTRELLA MICHELIN, DONA FONS I FORMA A UNA CUINA NATURAL DE TERRITORI, ON EL RECEPTARI TRADICIONAL S’ACTUALITZA AMB UN TOC MÉS FRESC. TOT, SERVIT EN UN ENTORN DISSENYAT AMB MOLTA CURA, A L’ABRIC DE LA XEMENEIA O A LA TERRASSA.


S’han creat els restaurants Bruna i La Formagerie de Bruna, on es pot dinar i sopar amb cartes diferents. També una zona de cocktail bar 42o amb actuacions de DJ i música en directe per les tardes, zona de Snow Terrace per disfrutar de l’aire fresc, planta de benestar i Wellness, Kids Club i


sala de cinema on els més petits de la casa passen llargues hores divertintse, i zona ski amb 2 pistes privades (ski Canaro), i la ski room amb servei personalitzat, on ajuden als clients a posar-se i treure’s les botes o a oferir un café calent. En el projecte d’interiorisme, als restaurants, s’ha renovat el parquet de totes la sales i s’ha instal·lat mobiliari nou, seguint una línea càlida de muntanya. En les parets, s’ha combinat el color negre, i un paper amb una indiana amb gràfics evocadors de fauna de muntanya. A nivell eficiència energètica, s’han canviat les finestres, i s’han col·locat cortines.



TOTES LES ZONES QUE CONFORMEN EL SPA SÓN ESPECTACULARS. TANT LA SECCIÓ D’AIGÜES, COM LES CABINES I L’ÀREA CLÍNICA ESTAN DISSENYADES PER TRANSMETRE EL CONTACTE AMB LA NATURA, EN PART GRÀCIES A L’EQUILIBRI JUST EN L’ÚS DE MATERIALS EVOCADORS I CÀLIDS, PROPIS DEL PAÍS.


La planta de benestar compta amb una grandària de 500m2 dividida entre spa, vestuaris, zona Wellness i gimnàs. La zona de spa compta amb un àmpli equipament: sauna d’infrarrojos, sauna tradicional, pileta d’aigua freda, steem pool amb pileta d’aigua calenta incorporada, i piscina termo lúdica amb diferents expressions d’aigua.




S’HA JUGAT AMB CERÀMIQUES FOSQUES (EN FORMAT GRAN, AMB PECES DE 150CM X 100CM) PER APORTAR CALIDESA A L’ESPAI. EL SOSTRE ESTÀ REVESTIT AMB MICROCIMENT.






La recepció és el cor del projecte, on comença tota la interacció amb els hostes. S’ha creat una zona de 150 metres quadrats, aconseguint una gran amplitud de l’espai totalment funcional.



El Kids Club s’ha creat per als més petits. S’han instal.lat 2 castells de jocs amb tobogán i matalas- sos, així com piscina de pilotes i zona de pintura i dibuix. També hi ha dues pantalles de 50 polsades amb consoles Playstation i Nintendo Switch.









A més, hi ha una sala de cinema amb coixins, on cada vespre es projecta una pel·licula diferent, complint els desitjos del públic infantil.




ARQUITECTURA: CINC-STUDIO EULÀLIA BADIA NICOLÀS REFORMA ESTRUCTURAL DE LA SALA WELLNESS: AUREA CONSTRUCTORA: ESPAI 2 DISSENY ZONES WELLNESS, ÀREES DE TRACTAMENTS I PISCINES: ART WELLNESS

39 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page