top of page
Search

HEALTHY FOOD PASSIÓ PEL CICLISME I EL BON CAFÈ

CRITERIUM CAFÉ CYCLING · ANDORRA LA VELLA



Criterium Café Cycling neix d ́una passió pel ciclisme que ha crescut amb el pas dels anys. És un lloc singular per als amants de la bicicleta, un punt de trobada d’amics, companys o simplement persones apassionades pel ciclisme, els seus valors i la manera de viure que t’atrapa quan puges a una bicicleta. Tot, envoltat d’un ambient urban cool.





EL FIL ARGUMENTAL DEL PROJECTE GIRA ENTORN DEL MÓN DE LA BICICLETA I ELS ELEMENTS QUE LA CONFORMEN, CUIDANT TOTS ELS DETALLS POSSIBLES PER PODER OFERIR UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA. LA DECORACIÓ ES COMPLEMENTA AMB COIXINS, DORSALS, MAILLOTS I OBRES D’AUTOR.


Un entorn acollidor al voltant del món del ciclisme, que et serveix per desconnectar del teu dia a dia o recuperar-te després d ́una bona sortida amb bicicleta. El mobiliari està conformat per taules i bancs de tricapa de pi, fent referència a un dels materials emblemàtics del nostre país, combinats amb cadires amb un tractament vintage. La barra està revestida amb rajoles de tonalitats grises, blanques i marrons que conformen un disseny amb caràcter, original i distès.


A PART DE LA ZONA DE TAULES TAMBÉ HI HA ZONA DE BARRA PERQUÈ EL CLIENT TINGUI L’OPCIÓ DE TRIAR ENTRE LES DUES OPCIONS. A LA PART POSTERIOR, S’HAN RETOLAT CITES DE CICLISTES RECONEGUTS EN COLOR BLANC SOBRE FONS NEGRE.




“AL REBEDOR DELS BANYS, S’HA PINTAT DIRECTAMENT SOBRE EL FORMIGÓ LES LÍNIES D’UNA CARRETERA, EVOCANT ELS TRAJECTES”













Els revestiments de les parets són de formigó, en un costat s’ha deixat el formigó vist i en l’altre s’ha pintat amb pintura de color negre, amb la textura del material. Pel que fa a la il·luminació, sobre la barra hi ha un de tipus de lluminària decorativa, a la part del fons s’han instal·lat unes làmpades penjades del sostre, i per últim, s’ha complementat amb tires de led puntuals, per aportar un toc avantguardista i original en alguns espais.



>> S'HA DISSENYAT UNA ÀMPLIA CUINA, AMB TOTS ELS EQUIPAMENTS NECESSARIS, PER PODER OFERIR UNA ÀMPLIA OFERTA GASTRONÒMICA, BASADA EN UNA ALIMENTACIÓ SALUDABLE.



Hi ha multitud de detalls a destacar del disseny: des de l'identitat corporativa, i la seva aplicació a les icones i els acabats de la senyalística, els detalls als banys, el mobiliari o els grans bancs de pi retroiluminats, combinats amb el tèxtil.



"EL PAVIMENT CERÀMIC AMB UN ACABAT SÍMIL FUSTA, DONA UN TOC CÀLID, I ESTÀ COL·LOCAT IRREGULARMENT, TIPUS RÚSTIC”



El paviment imitació parquet, dona un toc càlid i acollidor als usuaris i està col·locat ‘tipus borda’. Les quatre columnes de color vermell aporten un toc distintiu i creen un bon contrast amb els altres colors de l’ambient.

Cada una incorpora el rellotge d’un país diferent: Andorra, Senegal, Colombia i Australia.








L’oferta gastronòmica és saludable i variada (compten amb una nutricionista), basada en tendències, creativa i amb fusions d’altres països, sempre buscant el màxim respecte al producte de temporada i Km0.










A l’entrada de la cafeteria s'han situat uns cubs, dissenyats en forma de daus amb forats lineals, perquè els usuaris puguin deixar estacionades les bicicletes.





LES LLUMS LED RETALLANT LES ESCALES APORTEN LLUM INDIRECTA I UN TOC CONTEMPORANI A L’AMBIENT.


L'empresa ha adquirit un compromís corporatiu, mitjançant una responsabilitat social i solidària que guia la manera de concebre la vida: recullen bicicletes, les reparen i els hi donen a nens del Senegal perquè puguin anar a l’escola, formant part de la família Bicicletes Sense Fronteres. Els nens que gaudeixen del privilegi d’optar a una de les bicicletes, han d’arribar una hora abans a l’escola per fer un curs de manteniment de l’aparell, aprenen a cuidar-la perquè els hi duri molt més temps, sensibilitzant-los en la reutilització.





A Criterium Café Cycling gaudiràs d’una gastronomia saludable i creativa, envoltat en un ambient amb molta personalitat, en un espai amb un disseny contemporani i urbà, on la passió pel ciclisme i el bon cafè t’atraparan fins a l’últim alè.


PROJECTE: CRITERIUM · ANDORRA LA VELLA

INTERIORISME: PEP CAMPENY

25 views

Recent Posts

See All
bottom of page