top of page
Search

Exposició al COAA

Updated: Jun 30, 2022

Concurs d’idees de la nova seu d’Andorra Telecom.



Ahir dijous 12 de maig es va realitzar l’exposició dels projectes participants de la futura nova seu d’Andorra Telecom a la seu del COAA.


En la inauguració alguns arquitectes van explicar el seu projecte, com: Xavier Orteu, d’Orteu Riba Arquitectes amb el projecte guanyador “Node”, Gerard Veciana d’Altura Arquitectes amb “Treballant al bosc” es va endur el segon premi, Esther Pascal va presentar “Net Home” realitzat amb Carles Gras, Pere Cervós amb “Tech-Verd”, Marc Monegal amb “Flueix, moute, sigues aire” i Sonia Palau amb “Telèfons” realitzat amb Daniel Pérez.


A la mostra també es poden veure els projectes de Josep Travé amb “(((o)))”, Marta Vendrell i David Puntas amb “Speed” i Jordi Batlle amb “Equilibri”.



L’acte va comptar amb la presència del ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres i amb el director d’Andorra Telecom, Jordi Nadal. També van assistir molts arquitectes del país i col·laboradors.


Zaira Nadal, representant del COAA, va fer un speach a la presentació, on destacava que “la qualitat del projectes és fruit de la capacitat dels arquitectes del país”. L’exposició mostra públicament les aptituds i les capacitats tècniques i de disseny dels arquitectes locals”.


Andorra Telecom va valorar molt positivament els projectes presentats.


L’exposició estarà oberta fins el 17 de juny a la seu del COAA, Carrer de la Grau, 23.



131 views
bottom of page