top of page
Search

Escenografia

Updated: Sep 28, 2021

Rehabilitació d'una vivenda a l'Aldosa.



La rehabilitació d’aquesta vivenda a l’Aldosa, s’emmarca dins d’un entorn rústic i tradicional.

L’apartament està distribuït en tres nivells.


La planta d’accés està destinada a la zona dels dormitoris.


A la segona planta trobem el saló i la cuina oberta que ofereix una volumetria més amplia amb doble alçada destinada a la zona de lectura, amb possibilitat també d’un espai per a convidats.


Al tercer nivell hi ha un despatx amb finestres de sostre per buscar la llum natural en un espai tan fosc.


"S’HA CREAT UNA ESCENOGRAFIA, POSANT EN VALOR TOTA LA COL·LECCIÓ D’ART"

En aquesta “Casa Museu” es veu reflectit tot el que els propietaris valoren en un ambient residencial, com el disseny i l’art (tots dos formen part del seu dia a dia). L'interiorista va decidir eliminar tots els detalls d’origen de l’habitatge per crear espais més racionals a la mida de les necessitats del client.


La cura de tots els materials fan que el resultat adquireixi un caràcter de peça única, que denota ofici per l’exquisidesa i la cura del detall com a objectiu final.



La cuina, està equipada fins a l’últim detall; s’ha creat un “univers” sense protagonisme, però amb marcada presència.


Les parets estan revestides amb fusta i els panells són de pedra.


També s’inclouen portes corredisses integrades a la paret per aprofitar l’espai.

Els esglaons de les escales estan coberts amb ferro, i les baranes amb vidre i perfils de ferro.


Aquesta vivenda és molt fosca i per aquesta raó la il·luminació és molt acurada.


Podem observar com en aquesta casa s’ha creat una escenografia, ja que es posa en valor tota la col·lecció d’art, repartida per tota la vivenda.







INTERIORISME: PEP CAMPENY

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page