top of page
Search

Es reprèn la segona fase de la reforma de la Rotonda

Es preveu que l’obra pugui estar enllestida a finals d’any o inicis del 2023.El Comú d’Andorra la Vella s’ha posat en marxa per impulsar la fase 2 del projecte de remodelació, que preveu la construcció de les fonts de llum al Valira.


L’entitat ha engegat el concurs per adjudicar les obres i els treballs es podrien iniciar a la primavera, amb previsió que el gener vinent hagin finalitzat.


S’actuarà al passeig del riu, entre la mateixa rotonda i el pont de París, destacant la construcció de les fonts ornamentals al Valira, que es podran sincronitzar amb música i llum. També es millorarà el passeig del riu, incloent-hi la creació de diversos voladissos que faran de miradors sobre el Valira. A més, es renovarà el paviment, el mobiliari urbà i l’enllumenat i es millorarà la connexió amb el carrer Doctor Mitjavila.


Recordar que el projecte pertany als arquitectes Pere Cervós i Ricard de Deus, i s’anomena “CentreS”. Els arquitectes aposten perquè la ciutat tingui un aspecte amable, sigui saludable, i sostenible.49 views

Comments


bottom of page