top of page
Search

Distingida cerimònia

Investidura del cònsol honorari de Rússia a Andorra.



El passat gener l’ambaixador de Rússia a Espanya, Yuri Korchagin, va nomenar oficialment Narcís Socías Tomàs cònsol honorari de Rússia a Andorra, en una prestigiosa celebració que va tenir lloc al Sport Hotel Village, un dels hotels més distingits del país.


Després de la recepció dels convidats, Korchagin va fer un discurs i va lliurar les credencials al nou cònsol honorari de Rússia al país. La ministra d’afers exteriors, Maria Ubach, va destacar el conjunt de les excel·lents relacions bilaterals entre els dos països.


Durant la celebració es va rendir un sentit homenatge a Pere Joan Tomàs, l’anterior cònsol honorari, amb un minut de silenci.



A l’esdeveniment van assistir ministres de Govern, cònsols majors i menors de varies parròquies, membres de la família Picasso, entre d’altres personalitats del món empresarial i polític.


Els participants de la cerimònia van gaudir de l’actuació de membres de l’Orquestra Filharmònica de Barcelona dirigida per Yuri Botnari, de la filharmònica de Moscú, que van interpretar obres de Mozart, Sibelius, Vivaldi, Txaikovsky i Bartok.


La cerimònia va concloure amb el vernissatge amenitzat pel pianista andorrà Jordi Barceló, amb un aperitiu a base de caviar i productes russos, preparat per Jordi Grau (guanyador d’una estrella Michelin l’any passat i xef de l’Hotel Hermitage). El maridatge va anar a càrrec del prestigiós Champagne Barons de Rothschild.



99 views
bottom of page