top of page
Search

Creant Experiències

RESTAURANT - BUFFET CAPRICCIO · RESORT ANYÓSPARK



Presentem el projecte de la interiorista Laura Torres, on ha dut a terme la nova creació del restaurant buffet de l’hotel AnyósPark.

Una intervenció gran, que s’ha realitzat en 5 mesos. S’inscriu en la continuïtat de les reformes que s’estan executant, en diferents fases, a AnyósPark, mantenint la línia estètica en tot el complex.

A l’entrada s’ha instal·lat una porta corredissa de gran format, composta de bigues de fusta tractades, que dona pas al restaurant, amb un aspecte majestuós i autèntic.




S’ha dissenyat una àmplia zona de bufet, amb capacitat per a 250 i 300 comensals, amb una distribució que facilita el moviment dels clients i evita col·lapses. L’imponent sostre de fusta reciclada i irregular, és un punt fort del projecte, donant un aspecte rústic i càlid, integrat a un espai eficient.


El projecte de reforma mesos d'estiu, mentre que durant l'hivern, d’AnyósPark s'articula al voltant d'un tema central que és la natura, representada a través del color verd, les plantes, la fusta i el ferro. Aquests elements són característics del paisatge d’Andorrai s'integren de manera harmoniosa al disseny de tot el complex i es fonen amb el paisatge.

La fusta utilitzada en tot el projecte és de pi recuperada, que reflecteix la mateixa filosofia sostenible que impregna tota la reforma, incloent-hi les habitacions que han estat recentment renovades.

L'objectiu del disseny és capturar l'essència de l'aire de muntanya, sense caure en un estil excessivament rústic,ja que l'hotel està destinat al turisme. Els visitants que trien AnyósPark busquen aquest ambient, preferint-lo a un estil més urbà que es pot trobar a la capital.

És important tenir en compte que el restaurant acull principalment famílies, per la qual cosa s'ha de procurar crear un entorn còmode i agradable per a tots els hostes.

Una de les característiques més destacables del projecte és la coberta de la terrassa amb vidre i ferro que forma una pèrgola, proporcionant una gran quantitat de llum natural. Aquest espai s'ha convertit en un lloc molt apreciat tant de dia com de nit pels hostes.

Les grans finestres d'aquesta zona es poden obrir per permetre la ventilació i crear un ambient més exterior durant els mesos d'estiu, mentre que durant l'hivern, el sistema de calefacció radiant a terra ofereix una solució eficaç per mantenir una temperatura càlida.


A més, a la zona de la pèrgola exterior s'han penjat plantes del sostre, creant una sensació de connexió amb la natura. Les taules de rajola instal·ladesen aquest espai no només complementen l'estètica natural, sinó que també faciliten el manteniment. El color verd de les taules i de la vegetació segueix el fil conductor del disseny, reforçant la sensació d'immersió en un entorn natural. La cuina disposa d'una gran finestra que s'obre cap a la pèrgola, permetent una vista de l’espai des de fora i proporcionant una agradable llum natural al personal que hi treballa. La cuina totalment renovada, inclou una àrea de cambres frigorífiques per garantir l'òptima conservació dels aliments.

La climatització del complexes realitza mitjançant sistema d'aire condicionat, dissenyat per proporcionar un ambient confortable i agradable. Aquest sistema s'adapta de manera eficient a les variacions de temperatura i condicions climàtiques. Mitjançant la distribució equitativa de les sortides d'aire, s'aconsegueix una ventilació adequada i una distribució uniforme de la temperatura en tots els espais


Hi ha biombos repartits per la sala, construïts amb reixes i fusta. Aquests serveixen per separarels clients que prenen cafès deles taules, creant una sensació de lleugeresa translúcida.













A la sala, s’han instal·lat separadors de vidre opac en tons mostassa i blanc, amb un estil evocant l’obra de Mondrian, formant quadrats i rectangles asimètrics. Aquests no només tamisen la llum, sinó que també divideixen el passadís cap a les habitacions.



S’ha creat una àrea més íntima amb una il·luminació suau de color groc a través de làmpades suspeses, buscant un ambient acollidor ideal per a qui busca una atmosfera més tranquil·la.




La pèrgola coberta fa que l’espai es connecti amb l’exterior i el paisatge. Amb els revestiments de fusta reciclada, transmet calidesa i manté la mateixa estètica de la resta del restaurant. La il·luminació amb leds, distribuïda en carrils de superfície, ofereix flexibilitat i acotament. Les plantes interiors integren la natura a l’arquitectura, creant una atmosfera fresca.

S’ha optimitzat la distribució incorporant bancs, taules i cadires que es poden ajustar i moure segons les necessitats dels clients. Aquesta flexibilitat d’ús permet una adaptació fàcil i eficaç de l’espai, assegurant una experiència còmoda i funcional per a tots els comensals.



L’imponent sostre de fusta reciclada és un punt fort del restaurant donant un aspecte rústic i càlid integrat a un espai eficient. El paviment de rajoles de gran format i de color gris, com el formigóvist de les columnes, recorda al ferro dels separadors. Els bancs entapissats de color mostassa i les parets pintades de verd completen el fil conductor de tot el projecte.

Es destaca en aquest espai una diferenciació clara entre una zona íntima i una més flexible que està pensada per grups o famílies. Els clients tenen l'opció de triar segons les seves necessitats.


S'ha previst que totes les taules, dissenyades exclusivament pel projecte, de 70x70 centímetres, es puguin moure de manera que s'adapti l'espai.

S'ha dissenyat una àmplia zona de bufet capaç de servir entre 250 i 300 persones, que opera de manera eficient gràcies al bon funcionament de la cuina, evitant col·lapses i cues acumulades. Es serveixen esmorzars i sopars de tipus bufet lliure, permetent als clients gaudir d'una àmplia selecció de plats sense esperes excessives.


Es destaquen 3 punts de beguda estratègicament situats per minimitzar cues, i s'ha incorporat un “Show Cooking”, molt popular entre els clients, amb una excel·lent gestió tècnica de l'extracció de fums. Els bufets han estat dissenyats amb cura i atenció als detalls, destacant-se per la seva funcionalitat i estètica. Cada element està equipat amb maquinària de primera qualitat. Des de sistemes de refrigeració avançats fins a equips de mantinença dela temperatura, tots els elements s'han seleccionat per proporcionar un servei òptim i de primera classe als clients.





PROJECTE: RESTAURANT - BUFFET CAPRICCIO · RESORT ANYÓSPARK

INTERIORISME: LAURA TORRES MASBERNAT

CONSTRUCTORA: CEVALLS

Recent Posts

See All

Opmerkingen


bottom of page