top of page
Search

CONTEMPORANEÏTAT IDINAMISME MUNTANYENC

NOVES TAQUILLES I OFICINA ATENCIÓ AL CLIENT A PAL · GRANDVALIRA RESORTS



El projecte cerca l’amalgama perfecta entre contemporaneïtat i dinamisme muntanyenc, evitant caure a la trampa d’un disseny rústic excessiu amb predominança de fusta.

El repte proposat per EMAP per dissenyar les oficines a l’estació d’esquí Pal Arinsal, sector Pal, no sols implica la creació de nous espais i fluxos de personal, sinó també la necessitat d’atorgar una nova imatge i caràcter a aquestes taquilles, marcant una fita significativa a la nostra tasca. Les premisses del client van ser crear un ambient muntanyós que transcendeixi tant a l’estiu com a l’hivern, proporcionant a l’usuari una experiència on senti la proximitat del treballador.


Davant d’aquestes directrius, ens submergim en la conceptualització de les sol·licituds del client, cercant l’amalgama perfecta entre contemporaneïtat i dinamisme muntanyenc, evitant caure a la trampa d’un disseny rústic excessiu amb predominança de fusta. Es va plantejar la resolució de les necessitats internes del client amb una gran atenció a l’espai dedicat al personal, la comprensió dels fluxos i la creació de nous despatxos.



La paleta de colors acuradament seleccionada transmet serenitat i connexions amb la natura.


L’objectiu general era propiciar un entorn que estimulés la producció, enfortís la identificació del personal amb l’empresa i millorés la qualitat del servei al client. Per tal de satisfer les expectatives de l’usuari, es va dur a terme una ampliació i optimització de l’espai, facilitant el trànsit i l’accessibilitat a la informació. La construcció d’una imatge nova es va erigir com un component fonamental per elevar la qualitat dels serveis oferts.

L’elecció estratègica de materials, com ara la fusta i la moqueta, va contribuir a imprimir un segell distintiu de qualitat i calidesa, mentre que la paleta de colors, acuradament seleccionada, transmet serenitat i connexions amb la natura. El disseny contemporani adoptat esdevingui el reflex tangible de la nova identitat del client. El resultat final, palpable en la seva transformació, parla per si mateix consolidant l’èxit d’aquesta empresa col·laborativa i l’impacte positiu que generem en l’experiència dels que interactuen amb aquest espai renovat.



Dues vistes de l’oficina d’atenció al client


PROJECTE: TAQUILLES I OFICINA D’ATENCIÓ AL CLIENT · PAL

PROMOTOR: GRANDVALIRA RESORTS

ARQUITECTURA: ECODISSENY GONZALO DÁVILA

INTERIORISME: ECODISSENY GONZALO DÁVILA / SARAH SIGAUDES

CONSTRUCTORA: GCS



3 views

Comentarios


bottom of page