top of page
Search

CALIDESA I HARMONIA

NOVA OFICINA CENTRAL ASSEGUR




L’Oficina Central d’Assegur, situada al carrer Pau Casals 10 d’Andorra la Vella, ha estat remodelada recentment, modificant la distribució, i dotant l’espai de calidesa i contemporaneïtat.

Els treballs d’interiorisme han estat duts a terme per la interiorista andorrana Cristina Borra, de l’estudi HELEA.




L’objectiu principal del projecte era que tots els espais (inclòs el mobiliari) seguissin un mateix fil conductor i que tot tingués un equilibri i concordança. Un dels materials principals triats ha estat el roure natural, que combinat amb un gris antracita en la resta d’elements, crea volumetries i contrast.




Les parets, inicialment de color blau, han passat a ser d’un color gris perla per acabar de contrastar amb els materials escollits, i amb la imatge corporativa de la marca. La idea era crear calidesa i confort, tant per als clients com per als propis treballadors de la Central. També es buscava la simplicitat i funcionalitat.



“EL ROURE NATURAL, COMBINAT AMB UN GRIS ANTRACITA EN LA RESTA D’ELEMENTS, CREA VOLUMETRIES I CONTRAST”

Pel que fa a la lluminària, s’ha triat una il·luminació indirecta càlida, que a la vegada conviu amb una bona il·luminació blanca de les zones de treball. Un altre objectiu a assolir era la reducció del soroll. Per a resoldre aquesta problemàtica es va optar per una solució estètica: cobrir de liníes cinètiques (mitjançant lames verticals) el mobiliari, dissenyat a mida i perfectament construït, dotant l’espai de dinàmica.


També amb la incorporació d’elements decoratius naturals i, com plantes. D’aquesta manera es va poder crear una millora acústica, perquè el soroll es pogués atenuar, i al mateix temps es creés un ambient més agradable i natural.



El vidre també ha estat un element protagonista en la remodelació. En aquest cas, ha servit per separar els diferents espais formant una continuïtat en la visió i donant així una sensació d’espai i de llum. La recepció s’ha redissenyat pensant en el moviment d’entrada i de sortida, i amb l’objectiu d’aportar dinamisme i serenitat a l’espai.




PER ALGUNES DE LES SALES DE REUNIONS, S’HAN DISSENYAT UNES MOQUETES AMB UNS DEGRADATS ORGÀNICS













A la sala d’espera s’ha simplificat el mobiliari, aportant un toc minimalista i d’espai gràcies a la incorporació d’un vinil amb un paisatge d’Andorra. Al front office la disposició de les taules s’ha intercalat participant així, de la finalitat de reduir el soroll i crear un ambient més íntim. D’aquesta manera el treballador ara disposa d’una zona de treball més privada

que li dona un aspecte acollidor i de confiança al client. Per a l’office s’han unit la petita sala que tenien per al cafè i la sala per menjar dels treballadors, formant així un espai únic i polivalent en el centre de les oficines, amb l’objectiu de què aquest sigués un punt d’intercanvi on poguessin realitzar diverses activitats, com prendre un cafè o convertir la sala en un lloc per formacions. També s’han creat 3 sales de reunions, una més oberta de 4 persones al fons del front office, una a l’entrada formant una cabina acústica de 4 persones i la sala de reunions principal per a 13 persones, amb vista al pati de l’edifici i amb un gran vidre que aporta llum natural i sensació d’espai.




INTERIORISME: HELEA · CRISTINA BORRA

CONSTRUCTORA: JOGAR

Recent Posts

See All
bottom of page