top of page
Search

ANDORRAN LIFESTYLE

Updated: Apr 13, 2023

HOTEL ANYÓS PARK


Des de fa uns anys,l'hotel Anyós Park s'està reformant i actualitzant pel que fa a les habitacions i les zones comuns en diferents fases. La interiorista andorrana Laura Torres, responsable del projecte, ha volgut donar èmfasi, evocant en el projecte d'interiorisme, trets d'identitat representatius d'Andorra.



L’hotel Anyós Park segueix actualitzant les instal·lacions per oferir als usuaris una estampa renovada i contemporània, però amb elements tradicionals i característics del país. En la renovació de les habitacions ha calgut mantenir alguns elements, essencials en el context d’establiment hoteler, a més de la proposició de conservar el paviment de fusta, material distintiu de les muntanyes que envolten el país.
«UNES ESPECTACULARS IMATGES DEL JAUME RIBA, TEMATITZEN LES ESTANCES»


«A LA FUSTA RECUPERADA, SE LI HA APLICAT UN TRACTAMENT, TALL I POLIT»

La renovació dels diferents espais de l’hotel, estan preparats per acollir a clients de tot tipus, sense posar èmfasi en cap individu en concret. Cal remarcar que els habitacles tenen una mesura considerable, arribant a vegades als 30 m2. Les habitacions, es composen d'un rebedor, una sala d’estar amb menjador, un dormitori i el bany. El disseny és minimalista i sense elements innecessaris.




A les habitacions prima la funcionalitat i tots els accessoris presents són necessaris. L’element principal de les habitacions és la fusta recuperada, utilitzada a les bigues del sostre i el mobiliari. Se li ha aplicat un tractament mitjançant la transformació, tall i polit per dotar-la d’una nova vida i una nova utilitat, englobant el passat i el present. A més, li proporciona autenticitat i caliu a les cambres.




Habitacions acollidores amb dualitat de materials que combinen a la perfecció, el microciment representant la contemporaneïtat, i la fusta recuperada al paviment, el mobiliari i les bigues fent referència a la tradició, principalment al context andorrà. Pel que fa al tèxtil, la roba de llit de colors ocres i disseny de quadre escocès, representa la tradició andorrana en tota la seva plenitud. Les cortines opaques gris cobalt, proveeixen les habitacions de confort, comoditat i intimitat als usuaris que s’allotgen. Uns grans vinils amb espectaculars imatges de l'autor andorrà Jaume Riba, tematitzen les estances. El fotògraf ha volgut representar paisatges i elements i textures de la natura, des de la seva particular visió. L'i·lluminació és molt puntual, creant així l’ambient desitjat a les estances. El bany mostra un aspecte neutre amb una combinació de revestiments en dos tons grisos, al paviment i a les parets.




INTERIORISME: LAURA TORRES

CONSTRUCTORA: CEVALLS

Recent Posts

See All
bottom of page