top of page
Search

ACTUALITZACIÓ CORPORATIVA

SUPERMERCAT CONDIS · ENCAMP



Per tots els encampadans és de sobres conegut, el supermercat RECORD II ubicat a l’Av. de François Mitterrand 7 de la parròquia. Recentment, aquest ha estat reformat i convertit en un nou establiment CONDIS, franquícia d’establiments, espanyola que des de fa un temps s’ha instal·lat al país.





“VARIETAT, ELECCIÓ, AMPLITUD, ORDRE I PREU, COMBINAT AMB PRODUCTE FRESC DE QUALITAT, SENSORIALITAT I TRACTE PERSONAL”


La reforma ha estat integral i la distribució del supermercat s’ha reformulat en la seva totalitat. L’objectiu era modernitzar i actualitzar l’espai seguint l’estètica corporativa de la franquicia CONDIS. La zona de la fruiteria i els ultracongelats, així com la part dels lactis, s’ha redissenyat amb l’objectiu de dotar l’espai d’amplitud i netedat visual. Les columnes s’han revestit amb un laminat blau, color corporatiu, que dona contrast l’espai, on domina el blanc.



La carnisseria i la xarcuteria s’han reformat totalment. Tant els revestiments, com les càmares de refrigeració i mostradors han estat renovats per uns altres de més actualitzats. També s’ha substituït la il·luminació anterior per una altra de baix consum, i en determinades zones s’ha instal·lat lluminària focal per incidir en llocs puntuals que volien destacar-se.







VISTA D’UNA DE LES ENTRADES DEL SUPERMERCAT CONDIS. AL MATEIX ESPAI, EN UN PETIT ALTELL, S’HA INCORPORAT UNA ZONA AMB TAULA I UNA MÀQUINA DE CAFÈ.




Pel que fa a la resta d’espais, aquests s’han endreçat per categoria i s’han distribuït en diferents passadissos perfectament organitzats. Tot el projecte a nivell estètic s’ha alineat amb la identitat de la marca CONDIS; mobles, colors, retolació… amb una imatge rejovenida, i amb incorporació de materials actuals.



El conjunt d’elements corporatius que reflecteixen innovació i contemporaneïtat en un supermercat de proximitat, que neix amb l’objectiu d’oferir productes de proximitat i qualitat als ciutadans andorrans, adaptant-se a les seves necessitats i estil de vida.




Condislife, el primer establiment de la companyia a Andorra, respon precisament a aquesta aposta per la reinvenció del supermercat de proximitat, inspirat en els consumidors, competitiu i diferenciador.




CONSTRUCTORA: CONSTRUCCIONS ROCA



18 views

Recent Posts

See All
bottom of page