top of page
Search

Accés adaptat

Updated: Sep 28, 2021

Nou ascensor per accedir a la Plaça Coprínceps del Pas de la Casa.



El Comú d’Encamp, en el projecte de Remodelació de la Plaça de l’església del Pas de la Casa i entorns va incloure fer un accés adaptat entre el Carrer de les Abelletes i la Plaça dels Coprínceps, que estaven connectats per unes escales.


La proposta per part d’Adserà Group, SL va ser projectar un accés adaptat, però tenint en compte la climatologia de l’indret, es va resoldre mitjançant un nucli vertical semitancat, que acull les escales i l’ascensor.


El conjunt queda totalment integrat dins l’entorn, degut a que la façana és totalment vidriada, mantenint la visibilitat entre el Carrer de les Abelletes i la Plaça dels Coprínceps.


El revestiment del nucli d’ascensor és d’acer inoxidable, del mateix tipus que l’emprat al revestiment dels murets existents al Carrer de les Abelletes, al Carrer Comte de Foix i a la plaça de l’església.


"Tenint en compte la climatologia, el projecte es va resoldre mitjançant un nucli vertical semitancat, que acull les escales i l’ascensor"


Els paviments i sòcols són porcellànics, ja que al ser un espai cobert, facilita els requisits sanitaris de neteja i desinfecció.


Les baranes són iguals a les emprades a la resta del projecte.


El fet d’utilitzar materials i formes similars a la resta de la intervenció, fa que el nucli de comunicació sigui una peça arquitectònica totalment integrada a la resta del projecte.








PROJECTE: Nou ascensor per accedir a la plaça Coprínceps del Pas de la Casa

ARQUITECTURA I ENGINYERIA: ADSERÀ GROUP

CONSTRUCTORA: CONSTRUCCIONS ROCA

Recent Posts

See All
bottom of page