top of page
Search

Versatilitat

Envalira department store - Soldeu.



L’edifici situat a Bordes d’Envalira, Soldeu, s’ha modernitzat amb la incorporació d’una rampa per poder accedir a la planta superior, donant-li un atractiu més comercial. Ha estat una obra molt ràpida, perquè els industrials han sigut molt efectius. S’ha substituït la porta d’accés principal per una porta automàtica corredissa i s’ha habilitat una nova entrada amb persianes per a més seguretat.


La construcció consta de set plantes: dues plantes comercials (supermercat i botiga d’esports), 4 d’apartaments i 1 de garatge.


La segona planta és una botiga d’esports, on s’ha fet una paret a mitja estança per separar els esports i el lloguer amb la part del magatzem.


Tots els vidres són nous, de triple cambra i templats pels dos costats, per millorar a nivell d’efectivitat i soroll. Dintre del comerç hi ha separacions interiors amb vidres per donar la màxima visibilitat, llum i claror natural.


Els paviments s’han mantingut en les dues plantes i la il·luminació és de plaques led de 60 x 60 cm.


Cal destacar, que s’ha posat un sistema d’alarma d’intrusió i càmeres de seguretat.



Als apartaments s’ha fet una renovació de la imatge, repassant la pintura, canviant la il·luminació i posant nou mobiliari.


LA COMBINACIÓ DEL COLOR BLANC QUE APORTA PURESA I TRANQUIL ·LITAT, JUNTAMENT AMB EL GRIS CLAR DE LES PARETS QUE DONA UN CONTRAST BASTANT DINÀMIC I CONFORTABLE A L’ESTANÇA DELS TURISTES QUE ES VULGUIN ALBERGAR.


"La fusta és el material que predomina en els apartaments".








PROJECTE: ENVALIRA DEPARTMENT STORE · SOLDEU

CONSTRUCTORA: SIDECO


Recent Posts

See All
bottom of page