top of page
Search

Restaurant de muntanya del segle XXI

Restaurant Clàssic Arans.



Situat en un entorn natural de muntanya, a la parròquia d’Ordino, trobem el restaurant Clàssic Arans, totalment renovat, sense perdre la seva pròpia identitat. S’han respectat els materials originals, com la fusta i les bigues del sostre, perquè així ho va demanar la propietat, aconseguint un ambient de muntanya acollidor i una atmosfera agradable, que el podrien definir com un restaurant de muntanya del segle XXI.


L’objectiu principal d’aquesta intervenció consisteix en convertir el restaurant en un punt de trobada que evoqui l’Andorra antiga, amb un toc contemporani.


A la sala principal trobem una llar de foc i una barra revestida amb fusta i pissarra, on el xef escriu les novetats, i així donar-li un caire informal.


Tot el mobiliari es vintage, que contrasta amb l’aspecte rústic de les parets, on el sòcol s’ha pintat d’un blanc trencat, aportant lluminositat.


El prestatge perimetral s’ha utilitzat per sorprendre al client, amb la incorporació de diferents elements decoratius dispersats i molt acolorits.


També hi ha zones més informals, amb tamborets i taules altes.


A més, disposa d’una zona privada, íntima i tranquil·la, destinada a sala d’espera, decorada amb objectes iconogràfics i de culte, i molts llibres.


S’HA APROFITAT BONA PART DELS MATERIALS ANTERIORS COM LES BIGUES I EL SÒCOL. EL BLANC DE LES CADIRES, LES LLUMS I LES PARETS APORTEN LLUMINOSITAT I CREEN UN AMBIENT NATURAL.



"AL SALÓ PRIVAT, EL PAPER PINTAT DECORATIU AMB MOTIUS FLORALS, APORTA UNA ATMOSFERA DE COLOR I FRESCOR"

I un menjador privat, ornamentat amb un paper pintat blau decoratiu.


El paviment és de parquet, per crear un ambient rústic.


Les llums es situen estratègica i puntualment damunt de les taules, per crear una il·luminació més íntima i reservada.


En el projecte s’han utilitzat tots els materials i possibilitats per tal d’atorgar a l’espai un ambient renovat de caliu i intimitat, al més pur estil de muntanya.









PROJECTE: RESTAURANT CLÀSSIC ARANS

INTERIORISME: EL POT PETIT - MONTSE GENÉ

Recent Posts

See All
bottom of page