top of page
Search

Natura i vistes

Promoció: laurèdia habitatges · Sant Julià de Lòria.



Promoció ubicada a la partida de Faucellers de la Parròquia de Sant Julià de Lòria. Els 3 edificis queden circumdants pel riu d’Auvinyà.


La construcció s’ha realitzat amb els materials tradicionals que s’han utilitzat sempre a Andorra: la fusta, la llosa i la pedra. Una estampa de muntanya i benestar integrada al paisatge.


Aquests tres blocs d’apartaments representen les edificacions típiques andorranes degut als materials utilitzats en la seva construcció, i estan envoltades de muntanya i natura, tot el que rodeja els edificis és verd, pura fauna, l’element principal de l’entorn.


A la façana s’hi poden observar els elements de fusta, col·locats a les terrasses, oferint un aspecte de la construcció típica de muntanya.


Es tracta de dues edificacions destinades a vivendes particulars, on les vistes són el més apreciat de la ubicació.


Per respectar la normativa en matèria de construcció, es poden observar les terrasses realitzades en diferents nivells les unes de les altres, amb un resultat que respecta la diferència d’inclinació de la faldilla de la muntanya.


«ELS 3 EDIFICIS QUEDEN CIRCUMDANTS PEL RIU D’AUVINYÀ, TAMBÉ ANOMENAT DE FAUCELLERS»

Totes les vivendes tenen terrassa, per gaudir de les magnífiques vistes que brinda la zona.


Les zones comunes són àmplies amb una bona distribució i fàcil accés adaptat.


L’edifici compta amb un pàrquing soterrani que els veïns podran utilitzar per estacionar-hi els vehicles.


Tota la il·luminació és nova i s’han instal·lat unes llums rodones per donar joc al sostre i fer-lo més dinàmic.



En tots els pisos s’ha utilitzat el parquet a la zona del menjador i les habitacions aportant un tacte suau, càlid i acollidor.


Els colors que vesteixen els habitatges són el blanc i el gris, colors neutres que aporten pau, tranquil·litat i harmonia, i per - meten que cada futur ocupant decori els diferents espais de la seva llar, al seu gust.


Als banys i la cuina s’ha optat per gres porcellànic. Ambdós materials ofereixen una gran durabilitat amb el pas dels anys.


Als banys, els acabats són amb blanc per aportar lluminositat. Dinàmics i contemporanis, incorporen plat de dutxa. I les cuines són obertes i diàfanes per aportar sensació d’amplitud.


«LA GAMMA CROMÀTICA ÉS NEUTRA PER APORTAR BENESTAR I HARMONIA»

A més, les parets i els armaris són tots en color blanc per donar un confort visual a tots els habitatges.


Cada un dels habitatges produeix l’aigua calenta sanitària amb un dipòsit amb bomba de calor aerotèrmica, el sistema amb menys impacte ambiental possible.








PROMOCIÓ: LAURÈDIA HABITATGES

ARQUITECTE: PEP SORIANO

CONSTRUCTORA: CONSTRUCCIONS PUJAL



Recent Posts

See All
bottom of page