top of page
Search

Mauco Show obre les portes



Avui i demà es celebren a Mauco (Urbanització Prat del Salt d’Encamp), les primeres Jornades Tècniques de Portes Obertes Mauco Show. Una trobada per als professionals de la construcció on s’hi descobriran les darreres novetats en maquinària, eines i materials d’obra.


Una cita molt interessant per a industrials i professionals de la construcció i l’obra pública. Les Jornades van adreçades a constructors, industrials, instal·ladors, fusters, guixaires, mecànics, serrallers, muntadors, enrajoladors, perforadors…, que vulguin posar-se al dia amb els articles més innovadors.


A Mauco Show es faran exhibicions i demostracions de productes de la mà de marques líders com: Fischer (fixació i químic), Pferd (serralleria), Heller (perforació i diamant), Heco Ibérica (cargolam), Makita (maquinària industrial), Saheco (utillatge de fusteria), Rubi (tractament porcellànic, tall de rajola), Peri (Sistemes d’encofrat).


A més, els assistents es beneficiaran de les promocions especials pel Mauco Show. Durant aquests dies i els posteriors, hi trobaran un gran assortiment de gènere amb preus en oferta. També podran gaudir d'un esmorzar i un dinar, i a més s'enduran un regal.






Fotos ADV i Eva Viaplana Manresa

33 views
bottom of page