Search

Lobbies plens de vida

Reforma hotel Holiday Inn · Andorra la Vella.



Les zones comunes dels hotels no només s'obren al públic, sinó que es dissenyen i construeixen per a això. Són espais per socialitzar on s'estan eliminant les barreres físiques, els tradicionals taulells de recepció, consergeria i bar.


La reforma del Holiday Inn d’Andorra forma part de l’aposta de la cadena hotelera per actualitzar-se a les noves necessitats i oferir la màxima qualitat als seus hostes.


L’objectiu de la reforma era molt clar. Donar prioritat a les zones comunes, un open lobby, on els diferents espais (recepció, descans, e-bar, zona dinning) estan connectats entre ells visualment, eliminant d’aquesta manera la clàssica sectorització per zones dels hotels d’aquesta categoria.


S’ha renovat la planta baixa sencera i les zones comunes. Les sales de convencions s’han actualitzat, i s’ha aprofitat per incorporar 7 suites a la planta 1, necessàries per complimentar els requeriments de la categoria de l’Hotel.


La renovació s’ha inspirat en el concepte friendly and smile, per donar-li un caràcter familiar còmode, agradable i alegre.


Per això s’han utilitzat materials que permeten transmetre l’ambient desitjat: fustes de roure, revestiments amb ondulacions i de paper, metall, tot això incorporant notes de color que permeten transmetre la frescor i el confort desitjats.


Els panells del sostre estan formats per lames de fusta que permeten abrigallar les diferents zones.



Un mobiliari modern juga amb la tapisseria per crear espais divertits i personals.


La il·luminació és a base de leds i diferents làmpades, per fer les estances més càlides i confortables, col·locats estratègicament per donar més intensitat i èmfasi als detalls.


«Fustes de roure, revestiments amb ondulacions i de paper, metall, tot això incorporant notes de color que transmeten la frescor i el confort desitjats»







ARQUITECTURA: Sanchez Guisado Arquitectos Orobitg Arquitectura


10 views

Recent Posts

See All