Search

Espai chic

Toc restaurant · Anyós Park.



El projecte d’interiorisme del restaurant ha consistit en el restyling, per actualitzar l’espai amb un toc més contemporani. A més, amb la incorporació d’un xef amb estrella Michelin, s’ha dotat al restaurant d’un aspecte més càlid i actual. El restaurant forma part de la recepció del club, per aquesta raó s’han incorporat unes zones d’espera.


El projecte s’ha concebut com a lobby del club, ja que conviuen moltes activitats. L’aspecte de la caixa arquitectònica és una bor - da, construïda amb bigues de fus - ta, i on només s’ha intervingut en l’espai interior.


La gamma cromàtica de verds i grisos s’ha triat en consonància amb les plantes i el ferro que són els dos elements que han tingut més protagonisme. La fusta tam - bé s’ha utilitzat per vestir l’espai, com a les taules i els paviments.


S’han creat espais amb tanca - ments de ferro amb làmines, per crear racons més reservats.


Els colors amb els quals s’ha concebut el projecte, tenen relació amb el significat de l’obra i els materials.


Les góndoles que van penjades al sostre són de ferro amb plan - tes momificades naturals, i han permès, per una banda, minimitzar l’impacte de l’alçada i aportar un toc orgànic; i per l’altra, dotar d’il·luminació zenital les taules.


"S’HA CREAT CONTRAST AMB ELEMENTS NATURALS I MATERIALS FREDS"


Les claraboies del sostre i el fet de que tot estigui obert a l’exterior, permet l’entrada de molta llum natural. L’espai ha quedat més ben distribuït i amb un toc chic, que fa l’experiència dels clients molt més agradable i satisfactòria.


"LES GONDOLES AMB PLANTES NATURALS MOMIFICADES VESTEIXEN TOT L’ESPAI"






PROJECTE: RESTAURANT TOC · ANYÓS PARK

INTERIORISME: LAURA TORRES

19 views

Recent Posts

See All