top of page
Search

Enmig de la natura i dels grans paisatges

Updated: Sep 28, 2021

Xalet 77 - El Serrat.


La vall d’Ordino és possiblement, una de les més ben conservades al país, amb una gran xarxa de camins i itineraris de muntanya, un gran nombre de cims propers als 3.000 m, l’estació d’esquí d’Ordino-Arcalís, el Parc Natural de la Vall de Sorteny (un paradís botànic i de gran riquesa faunística, exemple de preservació de la biodiversitat i el patrimoni natural), o la Ruta del Ferro, una mirada enrere al món de la siderúrgia, la principal activitat econòmica d’Andorra entre els segles XVII i XIX.


El projecte que us presentem, es un xalet de grans dimensions, ubicat al Serrat, a la Urbanització de les Salines, en una zona residencial tranquil·la, a la Vall del Valira del Nord, a 200 m de l’antic pont de pedra de l’Estarell, amb magnífiques vistes a la Vall i a les muntanyes del Serrat. En una de les urbanitzacions de més renom del Principat, només a 10 minuts d’Ordino.


Construït en una parcel·la de 569 m 2, a 1.450 m d’altitud, el Xalet 77, de 690 m 2, amb un disseny modern i elegant i amb molta lluminositat, està envoltat de terrasses i jardins.


Àmplia i funcional, la distribució està encabida en quatre plantes, comunicades per un ascensor i escales nobles de granit negre amb baranes de vidre.


A nivell de carrer de la urbanització, trobem l’entrada principal del xalet, que dóna accés a un ampli vestíbul de 42 m 2, des d’on s’accedeix al celler i al garatge, amb una capacitat per a cinc cotxes.



La segona planta disposa de dues habitacions, un bany i una gran sala multifuncional de 80 m2 que dóna a una terrassa molt àmplia de 110 m2, i al jardí orientat a sud.


El tercer pis està distribuït amb una habitació-suite de 41 m2 amb doble vestidor, bany i dues terrasses.



També consta de tres habitacions més i dos banys complets.


Tota la fusteria és lacada en blanc. I destaquen els amplis armaris.


A la quarta planta, trobem la gran sala d’estar-menjador de 63 m2, amb grans finestrals que permeten l’entrada de llum natural i gaudir de les esplèndides vistes del Serrat.


El saló disposa d’una espectacular llar de foc i terrassa de 15 m2.


En aquell nivell s’integra la cuina de 27 m2, amb el mobiliari que combina el gris fosc amb tons gris platí, donant-li així un toc de sofisticació.


"L’ORIENTACIÓ APROFITA EL MÀXIM D’HORES DE LLUM SOLAR"


El bany de cortesia i la bugaderia també es troben en aquesta planta.


A més, es pot accedir al jardí posterior i a la zona apta per a la barbacoa.


La calefacció funciona amb energia geotèrmica i es distribueix per terra radiant. L’energia és econòmica, neta i sostenible.


En definitiva, un xalet excepcional amb vistes a la natura on poder gaudir de llum natural durant tot el dia.








PROJECTE: XALET 77 A LES SALINES · EL SERRAT

ARQUITECTE: OROBITG ARQUITECTURA

CONSTRUCTORA: AUXINI

bottom of page