top of page
Search

Els treballs de l’aparcament de l’Església comencen el 23 de gener

Comportaran canvis de circulació en aquesta zona.



Les obres de l’aparcament de l’Església començaran el dilluns 23 de gener. Prèviament s’hauran fet els treballs preparatoris, que consisteixen en retirar la font i dos arbres de la plaça de l’Església, que es trasplantaran.


Els treballs comportaran canvis de circulació en aquesta zona que entraran en vigor el mateix 23 de gener. Amb aquests, el carrer Santa Anna passarà a ser de pujada i l’avinguda Carlemany (en el tram comprès entre Copríncep De Gaulle i Escoles) serà en sentit baixada. En aquest tram s’hi habilitarà un carril de serveis i s’hi emplaçaran 10 places d’estacionament limitat a 20 minuts per a servir els comerços propers. També es crearan quatre places d’aparcament per al comerç davant de l’Hotel Valira i una zona de càrrega i descàrrega i aparcament a l’avinguda de les escoles a la cruïlla amb el carrer del Prat Gran. El carrer de les Escoles, en el tram comprès entre l’avinguda Carlemany i el carrer Santa Anna, també canviarà de sentit.

Amb les obres, l’aparcament de l’Església passarà a tenir una superfície total de 3.600 metres quadrats distribuïts en sis mitges plantes subterrànies. Tot plegat permetrà disposar de 100 places d’aparcament. A més, es guanyarà una plaça pública arran de carrer, que properament es connectarà amb el carrer de l’Obac a través de la parcel·la que ha comprat el Comú d’Escaldes- Engordany. La plaça tindrà una superfície de 1.058 metres quadrats i el sòl es tractarà amb un joc de diferents paviments, creant zones de descans equipades amb jardineres de diferents alçades i mides que permetran la col·locació de vegetació. Això donarà ombra i canvi de color en les diferents estacions de l’any. La plaça integrarà els nuclis verticals d’accés a l’aparcament, que serà soterrat, i el voladís de cobertura de la rampa de l’aparcament, on hi haurà una zona porxada.


Les obres tindran una durada d’uns 16 mesos i la inversió serà de 6,4 milions d’euros.






52 views
bottom of page