top of page
Search

El poder de l'actitud

Conferència FutuRE Andorra 2022 · Una finestra al futur del sector immobiliari.



El 23 de novembre tindrà lloc la visita a Andorra del gurú i conferenciant motivacional Victor Küppers, on oferirà la ponència “El poder de l’actitud”. Aquest speach amb caràcter formatiu, tractarà com afrontar el futur del sector immobiliari amb la millor actitud i entusiasme, en les possibilitats que tenen totes les persones, i en la importància de les actituds i valors personals per a desenvolupar l’enorme potencial del sector.


Aquest esdeveniment està patrocinat per 4 prestigioses marques internacionals: Duravit, Sicis, Grato i Toshiba; que aposten per la sostenibilitat, innovació i avantguarda tecnològica.


Victor Küppers va néixer el 1970 a Eindhoven, Holanda, i actualment viu entre Camprodon i Barcelona. Doctorat en Humanitats i Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, treballa com a consultor i formador a la Universitat Internacional de Catalunya i a la Universitat de Barcelona, a més de col·laborar amb col·legis i centres educatius. Després del seu pas com a vicepresident de Barna Consulting Group i Assistant Professor d'IESE, dedica el seu temps a investigar i desenvolupar nous mètodes per a transmetre la motivació de manera efectiva per a desenvolupar el potencial de cada persona. A les seves conferències, exposa de manera divertida, pràctica i emotiva les claus fonamentals per a desenvolupar el potencial de cada persona, les seves sessions giren al voltant de principis i valors humans, la importància de lluitar cada dia per a ser millor persona i la necessitat de viure amb alegria, il·lusió, entusiasme, generositat i grandesa la nostra vida personal i professional.


DURAVIT

Fundada l'any 1817 a Hornberg, al centre de la Selva Negra, Duravit està considerat actualment com un dels fabricants capdavanters de banys de disseny a tot el món. L'empresa és present a més de 130 països i es caracteritza per la innovació en el disseny original, l'aplicació de tecnologia intel·ligent i l'elevada qualitat. A través de la interacció de dissenys pioners, l'excel·lència sense concessions dels productes, un sentit agut de les necessitats humanes i un esperit empresarial responsable, Duravit treballa amb ambició per a millorar cada dia una mica la vida de les persones. Una mesura clau és la seva missió primordial de ser climàticament neutrals sense excepció per al 2045.


SICIS

SICIS va néixer a Rávena el 1987 a partir de la idea del fundador de modernitzar el paper del mosaic. Des de llavors, SICIS ha afavorit la investigació artística i artesanal combinada amb una creixent experimentació, producció de nous materials i productes de revestiment innovadors amb excel·lents qualitats tècniques i estètiques. Això ha portat al desenvolupament de noves solucions transparents, sòlides, cromàtiques i decoratives amb un contingut tecnològic i estilístic avançat. Com Vetrite, grans lloses de vidre decorat extremadament versàtils adequades per a revestiments interiors, façanes i parapets externs. La innovació és la paraula clau: les lloses han estat desenvolupades per a integrar sistemes d'interruptors invisibles, miralls i també per produir energia fotovoltaica. SICIS ara opera internacionalment amb una experiència específica que us permet cobrir i moblar cases particulars, bars, restaurants i hotels de luxe, així com exclusius spas, piscines i centres comercials.


GRATO

Grato és una empresa espanyola d’abast internacional la filosofia del qual és la col·laboració amb professionals de l’arquitectura, disseny i interiorisme per a oferir solucions en fusta, tant a la promoció residencial com al sector hoteler. Basades en el roure europeu i, per tant, en una contrastada qualitat de base artesana, les solucions de Grato reuneixen els valors essencials de la companyia: aposta certificada per la sostenibilitat ambiental i un compromís amb la llibertat de l’usuari, oferint-li una completa personalització del producte final d’acord amb la seva pròpia creativitat estètica. El producte Grato es converteix en l’elecció natural. També proporciona, segons aquest ideari professional, paviments (Grato Floors), cuines (Grato Kitchens) i portes (Grato Doors) que permeten crear ambients confortables, elegants, eficients i diversos. La companyia ha experimentat una important expansió, gràcies a la seva combinació d’artesania i innovació, i a un servei postvenda d’alta qualitat.


TOSHIBA

Toshiba, és una coneguda companyia japonesa, dedicada a la fabricació d'aparells elèctrics i electrònics. Ofereix una àmplia experiència per a desenvolupar tecnologies de qualitat. La recerca i el desenvolupament prioritza dissenyar equips d'alta eficiència per raons de sostenibilitat i la urgència mediambiental. Aquest esforç redunda en el fet que els nous equips d'alta eficiència, ofereixen deu vegades més de potència de la que consumeixen, tant en aire condicionat per a habitatges i comerços (conegui els equips d'alta eficiència A+++) com en climatització industrial.





L'esdeveniment tindrà lloc el dia 23 de novembre, al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. Per assistir, cal reserva prèvia: future.andorra@gmail.com

100 views
bottom of page