top of page
Search

MINIMALISTA I PUR

REHABILITACIÓ HABITATGE AL CARRER TERRAVELLA · ANDORRA LA VELLA




L’interiorista Pep Campeny ha reformat un pis situat al carrer Terravella de la capital. En aquesta vivenda s’ha utilitzat la tècnica de blanc sobre blanc, per centrar l’atenció en les diferents formes geomètriques que van creant els elements de la vivenda.

Un ambient amb un disseny minimalista i pur.



EL CENTRE NEURÀLGIC DEL GRAN ESPAI DIÀFAN, EL CONFORMA UNA ESCALA FLOTANT, FETA EN ACER NEGRE. EL PAVIMENT I ALGUNS ELEMENTS DE FUSTA, EVOQUEN LES MUNTANYES, REFERÈNCIA SIMBÒLICA DEL PAÍS. A MÉS CONTRASTA A LA PERFECCIÓ AMB EL BLANC I EL NEGRE DELS DIFERENTS ELEMENTS DE LA VIVENDA.



És una reforma d’una construcció típica dels anys 90 del segle passat, on s’han convertit dues vivendes en una sola, molt àmplia i diàfana, que alhora és un dúplex. L’eix central del pis és la comunicació de les dues plantes mitjançant una escala central, forjada en acer i de color negre, dissenyada amb línies pures, i il·luminada perimetralment amb leds lineals que potencien la forma i l’obertura. Les finestres i tancaments són totes noves, per una qüestió d’eficiència energètica, aconseguint que la temperatura es mantingui molt millor i durant més temps.


"LA GAMMA CROMÀTICA DE LA VIVENDA ESTÀ FORMADA AMB BLANC, NEGRE I MARRÓ.”













El programa funcional de la planta baixa és el següent:

un gran espai diàfan central, amb cuina oberta, i un espai complementari delimitat amb dues portes corredisses transparents, que aporten funcionalitat i amplitud.

El gran espai, linealment incorpora un bany de cortesia, revestit amb microciment gris, una zona d’emmagatzematge, i la cuina amb electrodomètics nous i actuals.



Tots aquests elements s’unifiquen amb fusteria lacada en un to cru acabat en mat. A més, trobem una estanteria de fusta de roure amb divisòries que aporta un toc innovador i original.





"EL COLOR BLANC EN LA FUSTERIA I LA IL·LUMINACIÓ LINIAL LED, S’UTILITZEN PER DONAR LLUMINOSITAT A LA ZONA DE NIT"

S’han prioritzat grans armaris a les dues habitacions, una amb porta corredissa i l’altra amb el tancament habitual, i un bany complet seguint l’estètica del bany de cortesia. El paviment de tot l’habitatge està revestit amb parquet de fusta de roure, que té una tonalitat clara per dotar l'espai de llum.



La zona de nit està optimitzada al màxim, integrant uns grans armaris blancs que permeten molt espai per a l’emmagatzematge, i s’han il·luminat els passadissos amb tires lineals de led, com a element distintiu.



LES PORTES CORREDISSES OPTIMITZEN AL MÀXIM L’ESPAI. ELS ARMARIS DE GRANS DIMENSIONS NO TENEN TIRADORS, FET QUE APORTA CONTINUITAT I UNA ESTÈTICA MÉS NETA I CREATIVA.



La planta superior és la sotacoberta de l’edifici i s’han potenciat, mitjançant la il·luminació, els sostres a dues aigües. Incorpora un bany complet, on destaca el moble de bany. La paret està pintada amb microciment, i es complementa amb radiadors calefactables, igual que els dos banys de la planta inferior.



Els dos grans espais s’han concebut com a dues grans habitacions diàfanes, amb un caràcter informal, i concebudes com a zona de chill out.










A LA PLANTA SOTACOBERTA, OPTIMITZANT AL MÀXIM LA DISTRIBUCIÓ, S’HA DISSENYAT UN AMPLI I FUNCIONAL VESTIDOR.




Aquest nivell compta amb un gran vestidor lluminós, que incorpora armaris encastats lacats en blanc i un mirall retroil·luminat amb leds. Al sostre inclinat s’han realitzat unes obertures amb sistema velux per optimitzar la llum natural. En aquest projecte, la fusta com a element natural i vertebrador, crea una vivenda amb un ambient acollidor i confortable.







INTERIORISME: PEP CAMPENY

CONSTRUCTORA: AC CONSTRUCCIONS

Recent Posts

See All
bottom of page