top of page
Search

Estilistes del teu espai

Svedberg Interiors · Escaldes - Engordany.



Svedberg Interiors és un nou showroom dirigit per Rebecka Svedberg i Ramon Ferré, que s’encarreguen de projectes integrals d’interiorisme: desde la creació d’espais, venda d’exclusives editorials de mobiliari, execució de projectes de disseny d’interiors, així com assesorament en general.


A Svedberg realitzen tant projectes privats com comercials, brindant un enfocament personalitzat que fa que cada projecte a més de bell i harmoniós, també sigui funcional i acollidor.


Cada client i cada projecte és únic, per això el seu servei de disseny d’interiors s’enfoca a les necessitats especifiques de cada client: interioristes, arquitectes i particulars.


«L’INTERIORISME ÉS L’OPORTUNITAT PERQUÈ EL SEU ESPAI REVELI EL CARÀCTER; I CREA UNA EXPRESSIÓ DE COLOR, CONFORT, FORMA I FLUÏDESA»


A Svedberg Interiors els apassionen els interiors atractius i volen que cada projecte tingui una elegància atemporal que faci del seu espai, un lloc rellevant i harmoniós durant molts anys.


Ofereixen una gran varietat de fabricants, i tenen artesans experts a la seva disposició perquè puguin complir els seus desitjos i fer realitat la casa dels seus somnis.


Ofereixen un servei de disseny altament personalitzat centrat en les necessitats i els somnis dels clients.


Des de la modificació d’una habitació, fins a una reforma completa, amb un servei claus en mà. La millor solució per al teu projecte.


«CADA CLIENT I CADA PROJECTE ÉS ÚNIC»


66 views

Recent Posts

See All
bottom of page