top of page
Search

Disseny de muntanya amb aire fresc

Reforma hotel Ushuaia · Arinsal.



Ja sigui d’espais oberts o d’ambientació natural, els dissenys d’interiors de qualsevol hotel sempre han d’estar enfocats en el punt principal: maximitzar l’experiència del client en tots els aspectes, fer-lo sentir com a casa i que tingui la millor comoditat i millors espais.


És el que s’ha volgut fer amb la reforma de l’ Ushuaia Mountain Hotel d’Arinsal, que es trobava en un estat molt vell i obsolet. La propietat volia donar-li un aspecte totalment diferent, apostant per un disseny de muntanya, però amb un aire fresc, orientat al turista actiu i de muntanya, que practica l’esquí a l’hivern i la bici a l’estiu.


Les habitacions són les que s’han endut la transformació més important. D’unes dimensions considerables, uns 30 m2, es conserven aquestes mides, traient tots els elements i deixant-les diàfanes i amb una sensació de gran amplitud, amb cabuda per a quatre persones, i amb uns banys molt complets i espaiosos.


Els sòls són de rajola imitació parquet a tot l’establiment. A les habitacions, el paviment del sòl puja cap a les parets. Quant als colors, s’ha apostat pel blau, que s’ha convertit en el to corporatiu de l’hotel, i que s’ha utilitzat en els dormitoris, a la façana exterior, i en petites pinzellades a les zones comunes, juntament amb el marró del terra i la fusteria, que li dóna una nota de modernitat i tendència, fent un bon tàndem.


A les zones comunes, la intervenció no ha estat tant important. S’ha intentat mantenir la inèrcia general de les habitacions. Espais oberts per continuar amb aquesta sensació d’amplitud, unificant el hall i el restaurant. L’hotel comptava amb un gran hall central, que s’ha conservat. S’han tret els vidres que hi havia i s’ha afegit el verd de les plantes, en grans jardineres, per crear un ambient de natura.


A la zona dels passadissos s’ha decidit deixar tot en formigó vist, amb l’afany de fer contrast amb materials en estat pur, primitius, deixant les coses com són, sense camuflatges.


La il·luminació s’ha treballat amb molta tira de Led lineal, donant la sensació que les coses són netes, simples però pensades.


>>La zona de restaurant, un espai funcional de disseny minimalista, com la resta de l’hotel.



>> El hall de grans dimensions, decorat amb grans catifes amb tons blaus, que aporten comoditat i relaxació a la zona i grans jardineres, que li confereixen un toc de verd, de frescor i bon clima.


El mobiliari s’ha fet tot a mida, apostant pel minimalisme, i les línies pures. En els dormitoris s’han creat uns mòduls multifuncionals buscant la versatilitat i comoditat del client, que fan alhora d’armari, escriptori, banqueta, ... obviant els armaris tancats, i mobles aparatosos.


>>Àmplies habitacions de 30m2 , amb espais ben distribuïts i amb mobiliari totalment fet a mida, de disseny minimalista i línies pures.



«Disseny de muntanya, però amb un aire fresc, orientat al turista actiu: practica l’esquí a l’hivern i la bici a l’estiu»





PROJECTE: Reforma Hotel Ushuaia · Arinsal

INTERIORISTA: Laura Torres Masbernat

CONSTRUCTORA: Cosima Construcció





Recent Posts

See All
bottom of page