top of page
Search

VIURE AMB ENTUSIASME I IL·LUSIÓ

Conferència Andorra R’evolution 2023 L’evolució de les façanes eficients i sostenibles.



L'esdeveniment tindrà lloc el dia 20 d'abril, Andorra Park Hotel - Sala Guillemó. Per assistir, cal reserva prèvia: revolution.andorra@gmail.com

*Reservat per professionals del sector




El 20 d’abril tindrà lloc la conferència d’Emilio Duró, que visitarà Andorra per oferir una ponència sobre com adoptar una actitud mental positiva i la importància de l’adaptació i gestió envers els canvis. Amb un estil directe i amb tocs d’humor, Emilio Duró és capaç de dirigir-se a centenars de persones per inculcar la importància de la innovació a la feina i la rellevància d’estar disposat a aprendre, a desaprendre i a corregir els errors passats per triomfar en un sector competitiu com és l’empresarial.

L’esdeveniment serà patrocinat per Reynaers, especialistes a crear edificis sostenibles amb solucions d’alumini d’alta qualitat.




Emilio Duró va néixer a Lleida el 1960 i és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. A més d'impartir conferències, és i ha estat membre de diversos Consells d'Administració i ha treballat a diferents organitzacions i entitats.


En la seva faceta més pedagògica, Emilio Duró és professor associat a diferents universitats i escoles de negocis tant al territori nacional com a l'estranger.


Les seves conferències se centren en el poder que tenen la il·lusió i l'optimisme al món empresarial. Fent ús de l'humor i les metàfores, Emilio Duró aconsegueix atraure i mantenir l'atenció de tots els presents.





Reynaers Aluminium és un grup especialitzat en solucions en alumini per als tancaments i façanes d'edificis.


Nascuda com a empresa familiar l'any 1965 a Duffel, Bèlgica, avui dia és una multinacional que opera a 70 països arreu del món, amb 12 centres de distribució i més de 2.400 treballadors.


Ajuden i assessoren promotores, arquitectures, enginyeries i constructores a escollir els sistemes més adients en funció dels criteris tècnics sol·licitats: eficiència energètica, tèrmica, acústica o disseny arquitectural.


En constant creixement i alineats amb les noves tecnologies, compten amb laboratoris d'assaig propis, centre logístic de distribució optimitzat, indústria 4.0, showroom, un training center anomenat World of Reynaers, i aplicacions com l'Avalon, una eina digital que permet veure l'edifici acabat sense que s'hagi construït amb una representació virtual del disseny 3D fet per l'arquitecte.


Reynaers és sinònim de qualitat, fiabilitat, responsabilitat sostenible i innovació tecnològica.



242 views
bottom of page