top of page
Search

Tradicionalisme contemporani

Updated: Sep 28, 2021

Habitatge a la pleta d'Ordino.



Reforma d’habitatge unifamiliar a la Pleta d’Ordino, amb un total de 4 plantes, distribuïdes en soterrani, planta baixa, primera, segona i altell.


Es manté la infraestructura original, conservant l’essència de les antigues bordes de muntanya, amb bigues i pilars bàsics de la casa, que combina perfectament amb l’aplicació de fusta moderna del terra, inclosa també en escales i portes.


Destaquem la instal.lació d’un elevador panoràmic, encabit a l’espai entre trams d’escala, reforçant els forjats de cada planta.


Les millores de la nova instal·lacio d’electricitat i enllumenat, tant exterior com interior, així com la de climatització i l’aigua sanitària.

També s’han canviat els paviments de tota la casa: poliuretà al garatge, gres en banys, locals tècnics i safareig, i parquet a la resta.

A la planta baixa trobem, un rebedor i un gran saló amb llar de foc, un bany de cortesia, amb una pica de lavabo molt original, que li dóna un caràcter personal, i la cuina, reformada amb paviments de color gris fosc, i mobiliari de fusta que combina diferents tons.



"Calidesa i confort a través de la il·luminació vintage"

En aquesta planta s’ha fet una terrassa de fusta tecnològica per a la sortida al jardí d’uns 80 m2.


A la primera planta, un distribuïdor ens dirigeix cap a 3 habitacions i 3 banys (dues d’elles en suite). En un dels dormitoris es va substituir la finestra original per una balconera per donar accés a la terrassa.


Pujant a la segona, es troba el dormitori principal, amb un gran bany amb jacuzzi i leds que canvien de color, oferint un espai de relax i calma.


A la suite, s’han incorporat dues làmpades, compostes per 3 bombetes vintage de diferents formats.


"Una gran amplitud, sense perdre detall"


En aquesta mateixa planta i seguint la línia d’ambient càlid transmès pel material principal de decoració, s’ha fet un gran vestidor amb armaris de miralls ambdós costats, i un despatx, pel qual es pot pujar a la sota coberta: un altell de més de 30 m2 amb 3 finestres Velux i moltes possibilitats d’ús.


Al soterrani, es troba el garatge, els locals de manteniment elèctric i calefacció, un recinte per al dipòsit de gasoil i un ampli safareig que fa la funció de cuina auxiliar.


"Conserva l'essència de les antigues bordes de muntanya"






PROJECTE: REHABILITACIÓ D'UN HABITATGE A LA PLETA D'ORDINO

CONSTRUCTORA: AUXINI

15 views

Recent Posts

See All
bottom of page