top of page
Search

Surt a la llum la proposta arquitectònica Node, el projecte guanyador

Andorra Telecom lliura els premis als finalistes del concurs d’idees per a la construcció de la nova seu.



El president del Consell de l’Administració d’Andorra Telecom, el director general i la cònsol major d’Andorra la Vella, van lliurar ahir, els premis als projectes finalistes del concurs d’idees per la nova seu de la companyia.


Xavier Orteu va explicar la seva proposta arquitectònica “Node”: neix com a materialització d’un canvi de mentalitat, no només en l’arquitectura sinó en tot el que ens envolta. Una filosofia que gira al voltant d’una nova forma de veure el món, prioritzant el benestar humà, la sostenibilitat, el respecte per la natura i aprofitant la tecnologia avantguardista. L’essència de la nova arquitectura, esta en posar els edificis al servei de les persones”.


L’edifici està situat en un punt estratègic, esdevenint un lligam dels diferents carrers i fluxos per minimitzar el seu impacte volumètric. A més, l’estructura aprofita diverses estratègies bioclimàtiques per assolir una bona eficiència energètica, alhora que s’utilitza la vegetació pròpia del Principat en cobertes, terrasses i places.


L’interior de l’edifici és obert, dinàmic i flexible, permetent així transformacions i canvis segons les necessitats que vagin sorgint al llarg del temps. Els espais interiors són agradables, creant espais de treball i interrelació, amb il·luminació natural. El material principal de construcció és la fusta, apostant així per la sostenibilitat.



70 views
bottom of page