top of page
Search

Reestructuració flexible i jove

Nova seu globalrisc · Andorra la Vella.


La delegació de Generali a Andorra ha decidit canviar la seva estratègia de comunicació per tal de rejovenir i flexibilitzar la seva imatge de marca.


Actualment aquest grup assegurador s’anomena Globalrisc i té com a objectiu ser present al relleu generacional de les empreses d’Andorra.


“LA IL·LUMINACIÓ, MITJANÇANT ITINERARIS QUE RECORREN TOT L’ESPAI, REFORCEN LA IDEA D’OBERTURA I TRANSPARÈNCIA”

L’oficina s’ha modernitzat perquè hi ha hagut un canvi de direcció generacional.


La nova seu té un aspecte molt clar, on s’ha jugat amb els blancs, els negres i els grisos, perquè donessin un aspecte fresc i de canvi d’imatge.


En entrar, la recepció pren protagonisme, divisant la major part de l’espai, gràcies al disseny de mampares de fusta i vidre, transmet sensació de transparència a l’ambient, permetent que l’espai sigui diàfan.


S’ha conservat la fusta de roure, mostrant així, que segueix sent una empresa amb tradició, però amb un aire renovat.


“EL VIDRE ESTÀ PRESENT EN TOT EL PROJECTE, DOTANT L’ESPAI DE TRANSPARÈNCIA I PERMETENT UN MAJOR FEEDBACK ENTRE ELS TREBALLADORS I LA DIRECCIÓ”

ELS NOUS ESPAIS TRANSMETEN ELS VALORS DE LA NOVA IMATGE CORPORATIVA, COMBINANT COLORS NEUTRES AMB TOCS VIUS, MISSATGES DE MARCA I ESPAIS DIÀFANS.


ELS TANCAMENTS ESTÀN REALITZATS AMB VIDRE I FUSTA PER TRANSMETRE TRANSPARÈNCIA.



LA SALA DE REUNIONS CONNECTA AMB ELS DESPATXOS DE DIRECCIÓ A TRAVÉS DE DUES PORTES CORREDISSES.


La seu consta de dues zones, una pública, on es recepciona al client, i l’altra, privada, on hi ha la sala de reunions i els despatxos de direcció.


Aquest canvi ha permès a l’empresa, tenir més espais de collaboració per treballar en equip, mantenir la distància de seguretat, molta llum natural, i una manera més flexible d’atendre al client.


A més, han ampliat la gamma de productes i han creat la seva pròpia estratègia de comunicació, adequant-la a la idiosincràsia andorrana.


La propietat destaca que la dificultat per assolir tots aquests objectius en aquest projecte, ha estat resolta gràcies a l’intervenció de la interiorista Laura Torres.







PROJECTE: NOVA SEU GLOBALRISC

INTERIORISME: LAURA TORRES



Recent Posts

See All
bottom of page