top of page
Search

Nova infraestructura turística a Canillo: el Pont Tibetà de la Vall del Riu


Imatge: Comú de Canillo


Ahir es va inaugurar a Canillo una nova atracció turística, el Pont Tibetà de la Vall del Riu, una passarel·la minimalista situada a 1.875 metres d’altitud que sobrevola un dels paratges naturals més impressionants del país dels Pirineus. El Pont Tibetà de Canillo obre al públic demà i es converteix en el segon més llarg de tot el món amb una longitud de 603 metres.


El pont té una capacitat de càrrega de 600 persones en simultani, tot i que s’estima que traspassin el pont fins a un màxim de 165 usuaris per hora. La impressionant passarel·la pretén posicionar-se com a pol d’atracció a Andorra i als Pirineus durant els mesos fora de la temporada d’esquí.


El tiquet general conjunt per accedir al pont tibetà de la Vall del Riu i el mirador del Roc del Quer costarà 14,50 euros. L'entrada només per a la primera atracció pujarà a 12 euros, mentre que la d'accés a la segona en costarà cinc. El preu inclourà el servei de transport en autobús des del centre de Canillo. El cobrament de l'entrada es començarà a fer dissabte vinent i dijous i divendres, hi haurà jornada de portes obertes.

El cònsol major, Francesc Camp, va explicar que aquest estiu es preveu que entre 75.000 i 80.000 persones visitin el pont tibetà i que l'equipament generarà uns 700.000 per a la venda de les entrades. I va detallar que el pont obrirà vuit mesos cada any, des de l'1 d'abril al 30 de novembre.

50 views
bottom of page