top of page
Search

No em dic Pol, em dic Sarai

Updated: Sep 28, 2021



Nou llibre per donar visibilitat i prevenir discriminacions en la infància trans, que va presentar la Secretaria d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana i Diversand.


El conte va dirigit a la societat en general, però principalment, als infants de primària per donar visibilitat al col·lectiu.


També està destinat a qualsevol institució educativa o de lleure en què es pugui tenir el llibre com a material didàctic.


La idea del projecte va sorgir des de Diversand en una situació de pandèmia en la qual és complicat poder fer una acció al carrer.



El relat tracta la història d’una nena trans en la descoberta de la seva identitat. L’autor del text és Lóan Poulet i les il·lustracions les ha fet Irma Bonet. El conte és íntegrament andorrà basat en testimonis reals, i en aquest sentit, l’autor, va remarcar que el que volia era que la gent pogués empatitzar amb una realitat a la qual no tothom està acostumat. Poulet afirma que el conte és un recull d’anècdotes que les famílies li han anat explicant.


Aquest llibre aporta eines educatives als progenitors per acompanyar als seus fills en el descobriment de la seva identitat i la dels altres. Els continguts i el vocabulari estan adaptats al lector infantil i supervisats per un professional de la psicopedagogia perquè l’entesa sigui fàcil i natural. Al final del llibre s’ha inclòs un glossari de referència per a la gent adulta amb la voluntat de facilitar que s’entengui.


EL CONTE ÉS ÍNTEGRAMENT ANDORRÀ BASAT EN TESTIMONIS REALS


59 views

Recent Posts

See All
bottom of page